Verhit de melk tot tegen het kookpunt.
Snijd de vanillestok doormidden en schraap met een scherp mesje het merg eruit.
Doe de vanillestok en het vanillemerg in de melk.
Neem de melk van het vuur en laat een half uur trekken.
Klop de eierdooiers met de suiker luchtig in de keukenmachine of met de hand.
Roer de melk onder dit mengsel.
Spatel beetje bij beetje de bloem onder het beslag. Roer er tenslotte het bakpoeder onder.
Klop de eiwitten tot sneeuw en spatel ze onder het beslag.
Verhit het wafelijzer en vet het in.
Vul het wafelijzer met het beslag en bak de wafels goudbruin.
11. Haal de wafels uit het wafelijzer met een wafelvork.
Laat de wafels afkoelen op een rooster.
Wafelijzer, invetborstel, wafelvork
Verhit de melk tot tegen het kookpunt.
Snijd de vanillestok doormidden en schraap met een scherp mesje het merg eruit.
Doe de vanillestok en het vanillemerg in de melk.
Neem de melk van het vuur en laat een half uur trekken.
Klop de eierdooiers met de suiker luchtig in de keukenmachine of met de hand.
Roer de melk onder dit mengsel.
Spatel beetje bij beetje de bloem onder het beslag. Roer er tenslotte het bakpoeder onder.
Klop de eiwitten tot sneeuw en spatel ze onder het beslag.
Verhit het wafelijzer en vet het in.
Vul het wafelijzer met het beslag en bak de wafels goudbruin.
11. Haal de wafels uit het wafelijzer met een wafelvork.
Laat de wafels afkoelen op een rooster.
Wafelijzer, invetborstel, wafelvork