Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakeblik goed in met boter en bestuif met bloem.
Meng alle ingrediënten voor de kokosroom en zet tot gebruik koel weg.
Pel en prak de bananen. Roer de boter romig met de suiker en vanillesuiker. Klop de eieren los.
Meng de eieren met de bananen, zure room en geraspte kokos. Roer er het boter-suikermengsel door. Zeef er de bloem bij en spatel ze er luchtig door.
Doe het beslag in de vorm. Zet 50 tot 60 minuten in de oven (test met een prikker of de binnenkant droog is). Ontvorm en laat afkoelen. Serveer in plakjes, met de kokosroom.
Ingrediënten:
Voor de kokosroom:
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakeblik goed in met boter en bestuif met bloem.
Meng alle ingrediënten voor de kokosroom en zet tot gebruik koel weg.
Pel en prak de bananen. Roer de boter romig met de suiker en vanillesuiker. Klop de eieren los.
Meng de eieren met de bananen, zure room en geraspte kokos. Roer er het boter-suikermengsel door. Zeef er de bloem bij en spatel ze er luchtig door.
Doe het beslag in de vorm. Zet 50 tot 60 minuten in de oven (test met een prikker of de binnenkant droog is). Ontvorm en laat afkoelen. Serveer in plakjes, met de kokosroom.