Klop de eieren samen met de melk tot een luchtige massa.
Roer de havermout, plattekaas en kaneel onder het eiermengsel.
Laat een half uurtje rusten tot de havermout alle natte ingrediënten heeft geabsorbeerd.
Meng nu de stukjes appel onder het deeg.
Verhit het wafelijzer en breng vet het wafelijzer in met olie.
Vul het wafelijzer met het deeg en bak de wafels goudbruin.
Serveer met vers fruit.
Invetborstel, wafelijzer
Klop de eieren samen met de melk tot een luchtige massa.
Roer de havermout, plattekaas en kaneel onder het eiermengsel.
Laat een half uurtje rusten tot de havermout alle natte ingrediënten heeft geabsorbeerd.
Meng nu de stukjes appel onder het deeg.
Verhit het wafelijzer en breng vet het wafelijzer in met olie.
Vul het wafelijzer met het deeg en bak de wafels goudbruin.
Serveer met vers fruit.
Invetborstel, wafelijzer