Sluiten
kookmodus
Havermoutwafels met plattekaas
Stap 1 van 8

Klop de eieren samen met de melk tot een luchtige massa.

Stap 2 van 8

Roer de havermout, plattekaas en kaneel onder het eiermengsel.

Stap 3 van 8

Laat een half uurtje rusten tot de havermout alle natte ingrediënten heeft geabsorbeerd.

Stap 4 van 8

Meng nu de stukjes appel onder het deeg.

Stap 5 van 8

Verhit het wafelijzer en breng vet het wafelijzer in met olie.

Stap 6 van 8

Vul het wafelijzer met het deeg en bak de wafels goudbruin.

Stap 7 van 8

Serveer met vers fruit.

Stap 8 van 8 - Extra

Invetborstel, wafelijzer

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Havermoutwafels met plattekaas Havermoutwafels met plattekaas
Recept
Campina

Havermoutwafels met plattekaas

Vieruurtje
30 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 3
    eetlepels Campina Volle melk
  • 450
    g Campina Volle Plattekaas
  • 300
    g havermout
  • 6
    eieren
  • 2
    appels (in stukjes)
  • 1
    theelepels kaneel
  • arachideolie
  1. Klop de eieren samen met de melk tot een luchtige massa.

  2. Roer de havermout, plattekaas en kaneel onder het eiermengsel.

  3. Laat een half uurtje rusten tot de havermout alle natte ingrediënten heeft geabsorbeerd.

  4. Meng nu de stukjes appel onder het deeg.

  5. Verhit het wafelijzer en breng vet het wafelijzer in met olie.

  6. Vul het wafelijzer met het deeg en bak de wafels goudbruin.

  7. Serveer met vers fruit.

Extra
  1. Invetborstel, wafelijzer

Recept
Campina
Vanillewafels met melk

Vieruurtje | 60 minuten

Recept
Campina
Toast met roerei en zalm

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
IJs-smoothie

Nagerecht | 250 minuten

Recept
Campina
Grissini met plattekaasdip

Vieruurtje | 30 minuten