Verwarm de oven voor op 180°C.
Klopt de eieren samen met de suiker tot een schuimige massa.
Voeg de maïsolie en de plattekaas toe aan dit mengsel.
Zeef er de bloem over en voeg het bakpoeder en het zout toe.
Klop tot een smeuïge massa.
Voeg de blauwe bessen toe.
Neem de cakevorm en bekleed met bakpapier.
Giet het beslag in de vorm en zet 60 minuten in de oven.
Is de cake klaar? Even prikken met een priem. Is de priem droog? Dan is de cake klaar.
Haal uit de oven en laat even afkoelen op een rooster.
Extra: zeef, bakpapier, rechthoekige cakevorm
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klopt de eieren samen met de suiker tot een schuimige massa.
Voeg de maïsolie en de plattekaas toe aan dit mengsel.
Zeef er de bloem over en voeg het bakpoeder en het zout toe.
Klop tot een smeuïge massa.
Voeg de blauwe bessen toe.
Neem de cakevorm en bekleed met bakpapier.
Giet het beslag in de vorm en zet 60 minuten in de oven.
Is de cake klaar? Even prikken met een priem. Is de priem droog? Dan is de cake klaar.
Haal uit de oven en laat even afkoelen op een rooster.
Extra: zeef, bakpapier, rechthoekige cakevorm