Sluiten
kookmodus
Bewaarwafels met plattekaas
Stap 1 van 9

Klop de eieren met de suiker luchtig gedurende 5 minuten.

Stap 2 van 9

Roer de plattekaas onder het eiermengsel.

Stap 3 van 9

Spatel beetje bij beetje de gezeefde bloem onder het beslag.

Stap 4 van 9

Roer er tenslotte de boter, het bakpoeder en het vanillepoeder onder.

Stap 5 van 9

Verhit het wafelijzer. Breng met een invetborstel olie aan.

Stap 6 van 9

Vul het wafelijzer met beslag en bak de wafeltjes goudbruin.

Stap 7 van 9

Maak ze los met een wafelvork en laat de wafeltjes afkoelen op een rooster.

Stap 8 van 9

Bewaar de wafels in een blikken doos.

Stap 9 van 9 - Extra

Wafelijzer, wafelvork, invetborstel

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Bewaarwafels met plattekaas Bewaarwafels met plattekaas
Recept
Campina

Bewaarwafels met plattekaas

Vieruurtje
15 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 2
    eieren
  • 150
    g suiker
  • 200
    g Campina Volle Plattekaas
  • 250
    g bloem (gezeefd)
  • 140
    g boter (gesmolten)
  • 0,5
    theelepels bakpoeder
  • 1
    eetlepels puddingpoeder (vanillesmaak)
  • arachideolie
  1. Klop de eieren met de suiker luchtig gedurende 5 minuten.

  2. Roer de plattekaas onder het eiermengsel.

  3. Spatel beetje bij beetje de gezeefde bloem onder het beslag.

  4. Roer er tenslotte de boter, het bakpoeder en het vanillepoeder onder.

  5. Verhit het wafelijzer. Breng met een invetborstel olie aan.

  6. Vul het wafelijzer met beslag en bak de wafeltjes goudbruin.

  7. Maak ze los met een wafelvork en laat de wafeltjes afkoelen op een rooster.

  8. Bewaar de wafels in een blikken doos.

Extra
  1. Wafelijzer, wafelvork, invetborstel

Recept
Campina
Poffertjes met ahornsiroop en gepocheerde peren met kaneel

Vieruurtje | 90 minuten

Recept
Campina
Lactosevrije koekjes

Vieruurtje | 45 minuten

Recept
Campina
Bananenmousse met speculaas

Vieruurtje | 20 minuten

Recept
Campina
Brownie, gegrilde banaan, pecannoten en romige karamelsaus

Vieruurtje | 10 minuten