Klop de eieren met de suiker luchtig gedurende 5 minuten.
Roer de plattekaas onder het eiermengsel.
Spatel beetje bij beetje de gezeefde bloem onder het beslag.
Roer er tenslotte de boter, het bakpoeder en het vanillepoeder onder.
Verhit het wafelijzer. Breng met een invetborstel olie aan.
Vul het wafelijzer met beslag en bak de wafeltjes goudbruin.
Maak ze los met een wafelvork en laat de wafeltjes afkoelen op een rooster.
Bewaar de wafels in een blikken doos.
Wafelijzer, wafelvork, invetborstel
Klop de eieren met de suiker luchtig gedurende 5 minuten.
Roer de plattekaas onder het eiermengsel.
Spatel beetje bij beetje de gezeefde bloem onder het beslag.
Roer er tenslotte de boter, het bakpoeder en het vanillepoeder onder.
Verhit het wafelijzer. Breng met een invetborstel olie aan.
Vul het wafelijzer met beslag en bak de wafeltjes goudbruin.
Maak ze los met een wafelvork en laat de wafeltjes afkoelen op een rooster.
Bewaar de wafels in een blikken doos.
Wafelijzer, wafelvork, invetborstel