Sluiten
kookmodus
Frambozenquiche (Clafoutis)
Stap 1 van 4

Meng de eieren met de room en de suiker tot een homogeen mengsel.

Stap 2 van 4

Vet een taartvorm in, en bestuif die met suiker.

Stap 3 van 4

Verdeel de frambozen over de bodem van de vorm, en giet er het mengsel over.

Stap 4 van 4

Zet 25 min. in een voorverwarmde oven van 180°.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Frambozenquiche (Clafoutis) Frambozenquiche (Clafoutis)
Recept
Campina

Frambozenquiche (Clafoutis)

Vieruurtje
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 250
    g frambozen
  • 3
    eieren
  • 50
    g suiker
  • 125
    ml Campina Zure Room (30% vet)
In de oven: 25 minuten
  1. Meng de eieren met de room en de suiker tot een homogeen mengsel.

  2. Vet een taartvorm in, en bestuif die met suiker.

  3. Verdeel de frambozen over de bodem van de vorm, en giet er het mengsel over.

  4. Zet 25 min. in een voorverwarmde oven van 180°.

Recept
Campina
Bananencake met zure room

Vieruurtje | 15 minuten

Recept
Campina
Vanilleroom met gekaramelliseerde appeltjes

Vieruurtje | 20 minuten

Recept
Campina
Poffertjes met ahornsiroop en gepocheerde peren met kaneel

Vieruurtje | 90 minuten

Recept
Campina
Chocolade-pannenkoekjes ‘so light’ & Nutroma-crème

Vieruurtje | 20 minuten