Sluiten
kookmodus
Frambozenquiche (Clafoutis)
Stap 1 van 4

Meng de eieren met de room en de suiker tot een homogeen mengsel.

Stap 2 van 4

Vet een taartvorm in, en bestuif die met suiker.

Stap 3 van 4

Verdeel de frambozen over de bodem van de vorm, en giet er het mengsel over.

Stap 4 van 4

Zet 25 min. in een voorverwarmde oven van 180°.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Frambozenquiche (Clafoutis) Frambozenquiche (Clafoutis)
Recept
Campina

Frambozenquiche (Clafoutis)

Vieruurtje
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 250
    g frambozen
  • 3
    eieren
  • 50
    g suiker
  • 125
    ml Campina Zure Room (30% vet)
In de oven: 25 minuten
  1. Meng de eieren met de room en de suiker tot een homogeen mengsel.

  2. Vet een taartvorm in, en bestuif die met suiker.

  3. Verdeel de frambozen over de bodem van de vorm, en giet er het mengsel over.

  4. Zet 25 min. in een voorverwarmde oven van 180°.

Recept
Campina
Tarte tatin van prei

Vieruurtje | 15 minuten

Recept
Campina
Brownie, gegrilde banaan, pecannoten en romige karamelsaus

Vieruurtje | 10 minuten

Recept
Campina
Banaan en pindaboter milkshake

Vieruurtje | 10 minuten

Recept
Campina
Cake met plattekaas en blauwe bessen

Vieruurtje | 90 minuten