Sluiten
kookmodus
Rabarbertaart
Stap 1 van 5

Verwarm de oven op 180°C. Schik het vel bladerdeeg in een ingevette bakvorm (snij overtollige randjes af) en prik met een vork.

Stap 2 van 5

Schil de rabarberstengels, en snij in stukjes van ca. 1,5 cm. Als je een zoetekauw bent, kan je de rabarberstukjes in suiker wentelen.

Stap 3 van 5

Voor het beslag: meng de gezeefde bloem samen met de amandelpoeder, eieren, suiker, Campina Volle Room en vanille tot een homogene massa.

Stap 4 van 5

Bedek de bodem van de taart met de rabarberstukjes. Overgiet met het beslag. Zet in de oven en laat ongeveer 30 minuten bakken.

Stap 5 van 5

Smakelijk! ;-)

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Rabarbertaart Rabarbertaart
Recept
Campina

Rabarbertaart

Vieruurtje
30 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    vellen bladerdeeg
  • 3
    stengels rabarber
  • 125
    g zelfrijzende bloem
  • 75
    g amandelpoeder
  • 3
    eieren
  • 125
    g suiker
  • 250
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 1
    vanillestok
  1. Verwarm de oven op 180°C. Schik het vel bladerdeeg in een ingevette bakvorm (snij overtollige randjes af) en prik met een vork.

  2. Schil de rabarberstengels, en snij in stukjes van ca. 1,5 cm. Als je een zoetekauw bent, kan je de rabarberstukjes in suiker wentelen.

  3. Voor het beslag: meng de gezeefde bloem samen met de amandelpoeder, eieren, suiker, Campina Volle Room en vanille tot een homogene massa.

  4. Bedek de bodem van de taart met de rabarberstukjes. Overgiet met het beslag. Zet in de oven en laat ongeveer 30 minuten bakken.

  5. Smakelijk! ;-)

Recept
Campina
Bananencake met zure room

Vieruurtje | 15 minuten

Recept
Campina
Lactosevrije melkpudding met peer en walnoten

Vieruurtje | 30 minuten

Recept
Campina
Tarte tatin van prei

Vieruurtje | 15 minuten

Recept
Campina
Brownie, gegrilde banaan, pecannoten en romige karamelsaus

Vieruurtje | 10 minuten