Verwarm de oven op 180°C. Schik het vel bladerdeeg in een ingevette bakvorm (snij overtollige randjes af) en prik met een vork.
Schil de rabarberstengels, en snij in stukjes van ca. 1,5 cm. Als je een zoetekauw bent, kan je de rabarberstukjes in suiker wentelen.
Voor het beslag: meng de gezeefde bloem samen met de amandelpoeder, eieren, suiker, Campina Volle Room en vanille tot een homogene massa.
Bedek de bodem van de taart met de rabarberstukjes. Overgiet met het beslag. Zet in de oven en laat ongeveer 30 minuten bakken.
Smakelijk! ;-)
Verwarm de oven op 180°C. Schik het vel bladerdeeg in een ingevette bakvorm (snij overtollige randjes af) en prik met een vork.
Schil de rabarberstengels, en snij in stukjes van ca. 1,5 cm. Als je een zoetekauw bent, kan je de rabarberstukjes in suiker wentelen.
Voor het beslag: meng de gezeefde bloem samen met de amandelpoeder, eieren, suiker, Campina Volle Room en vanille tot een homogene massa.
Bedek de bodem van de taart met de rabarberstukjes. Overgiet met het beslag. Zet in de oven en laat ongeveer 30 minuten bakken.
Smakelijk! ;-)