Klop het eigeel met de suiker en de bloem tot het geheel geblancheerd is.
Breng de melk met de zure room en het in de lengte gespleten vanillestokje aan de kook.
Verwijder het stokje en giet de melk zachtjes over het mengsel van eieren en suiker.
Laat deze room 2 min koken en blijf ondertussen roeren.
Laat afkoelen.
Klop het eiwit op met een snuifje zout en voeg dit toe aan de room.
Schik de aardbeien op een gratineerschotel en giet de room erover.
Strooi er een beetje suiker over en zet 3 min onder de grill.
Hou goed in het oog en neem de schotel uit de oven wanneer een gouden korstje verschijnt.
Dien meteen op.
Klop het eigeel met de suiker en de bloem tot het geheel geblancheerd is.
Breng de melk met de zure room en het in de lengte gespleten vanillestokje aan de kook.
Verwijder het stokje en giet de melk zachtjes over het mengsel van eieren en suiker.
Laat deze room 2 min koken en blijf ondertussen roeren.
Laat afkoelen.
Klop het eiwit op met een snuifje zout en voeg dit toe aan de room.
Schik de aardbeien op een gratineerschotel en giet de room erover.
Strooi er een beetje suiker over en zet 3 min onder de grill.
Hou goed in het oog en neem de schotel uit de oven wanneer een gouden korstje verschijnt.
Dien meteen op.