Rasp de witte chocolade in fijne schilfers of hak ze met behulp van een gekarteld mes in kleine stukjes.
Snij het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes.
Giet 10 cl Campina Slagroom in een kleine steelpan, en breng aan de kook. Haal van het vuur, en laat de room enkele minuten afkoelen.
Voeg al roerend de gesmolten chocolade toe bij de room. Klop met behulp van een garde of mixer de rest van de room op tot een luchtige slagroom. Spatel voorzichtig de slagroom onder het chocolademengsel. Voeg de blokjes mango toe.
Giet de mousse in kleine schaaltjes of glazen, en laat ze ongeveer 2 uur in de koelkast opstijven. Werk de mousse voor het serveren af met een laagje verkruimelde speculaas.
Rasp de witte chocolade in fijne schilfers of hak ze met behulp van een gekarteld mes in kleine stukjes.
Snij het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes.
Giet 10 cl Campina Slagroom in een kleine steelpan, en breng aan de kook. Haal van het vuur, en laat de room enkele minuten afkoelen.
Voeg al roerend de gesmolten chocolade toe bij de room. Klop met behulp van een garde of mixer de rest van de room op tot een luchtige slagroom. Spatel voorzichtig de slagroom onder het chocolademengsel. Voeg de blokjes mango toe.
Giet de mousse in kleine schaaltjes of glazen, en laat ze ongeveer 2 uur in de koelkast opstijven. Werk de mousse voor het serveren af met een laagje verkruimelde speculaas.