Neem een kom en meng er de bloem, suiker, vanillesuiker, bakpoeder en zout in.
Neem een tweede kom en meng er de eieren, plantaardige olie, room en sinaasappelsap in.
Voeg de inhoud van de twee kommen langzaam bij elkaar.
Doe er de fijngehakte walnoten bij.
Vet de muffinvorm in met boter en vul met het mengsel.
Bak de muffins op 175°C gedurende 20-25 minuten.
Extra: een muffinvorm (voldoende voor 12 stuks)
Neem een kom en meng er de bloem, suiker, vanillesuiker, bakpoeder en zout in.
Neem een tweede kom en meng er de eieren, plantaardige olie, room en sinaasappelsap in.
Voeg de inhoud van de twee kommen langzaam bij elkaar.
Doe er de fijngehakte walnoten bij.
Vet de muffinvorm in met boter en vul met het mengsel.
Bak de muffins op 175°C gedurende 20-25 minuten.
Extra: een muffinvorm (voldoende voor 12 stuks)