Sluiten
kookmodus
Sinaasappelmuffins
Stap 1 van 7

Neem een kom en meng er de bloem, suiker, vanillesuiker, bakpoeder en zout in.

Stap 2 van 7

Neem een tweede kom en meng er de eieren, plantaardige olie, room en sinaasappelsap in.

Stap 3 van 7

Voeg de inhoud van de twee kommen langzaam bij elkaar.

Stap 4 van 7

Doe er de fijngehakte walnoten bij.

Stap 5 van 7

Vet de muffinvorm in met boter en vul met het mengsel.

Stap 6 van 7

Bak de muffins op 175°C gedurende 20-25 minuten.

Stap 7 van 7 - Extra

Extra: een muffinvorm (voldoende voor 12 stuks)

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Sinaasappelmuffins Sinaasappelmuffins
Recept
Campina

Sinaasappelmuffins

Vieruurtje
40 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 125
    g Campina Zure Room (30% vet)
  • 120
    ml sinaasappelsap
  • 200
    g patisseriebloem
  • 150
    g suiker
  • 1
    zakje vanillesuiker
  • 10
    g bakpoeder
  • 60
    ml plantaardige olie
  • 2
    eieren
  • 30
    g walnoten (fijngehakt)
  • snuifje zout
  • klontjes boter (voor het invetten van de muffinvorm)
  1. Neem een kom en meng er de bloem, suiker, vanillesuiker, bakpoeder en zout in.

  2. Neem een tweede kom en meng er de eieren, plantaardige olie, room en sinaasappelsap in.

  3. Voeg de inhoud van de twee kommen langzaam bij elkaar.

  4. Doe er de fijngehakte walnoten bij.

  5. Vet de muffinvorm in met boter en vul met het mengsel.

  6. Bak de muffins op 175°C gedurende 20-25 minuten.

Extra
  1. Extra: een muffinvorm (voldoende voor 12 stuks)

Recept
Campina
Poffertjes met ahornsiroop en gepocheerde peren met kaneel

Vieruurtje | 90 minuten

Recept
Campina
Thaise garnalencurry

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Gevulde cake

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Hummus met yoghurtbroodjes

Aperitief | 45 minuten