Was de aubergines, snij in plakjes, bestrooi met wat zout, en laat deze rusten.
Schil de aardappelen, snij in plakjes, en kook deze heel licht in gezouten water.
Laat uitlekken.
Pel de uien en de look en hak ze fijn.
Fruit ze samen in hete olijfolie.
Voeg het gehakt toe en blijf roeren.
Voeg de wijn, peper en zout toe en laat enkele minuten stoven.
Was de tomaten en snij in plakjes.
Dep de aubergines droog en bak ze lichtjes in olijfolie.
Leg de aardappelen in een diepe ovenschotel.
Bestrooi met vers gemalen peper.
Leg daarop het gehakt, en daarboven dakpansgewijs afwisselend een plakje aubergine en tomaat.
Klop de eieren met wat peper en zout en de room goed los en giet het er over.
Bestrooi lichtjes met wat rozemarijn en een beetje tijm.
Bak een uurtje in de oven op 200°C.
Was de aubergines, snij in plakjes, bestrooi met wat zout, en laat deze rusten.
Schil de aardappelen, snij in plakjes, en kook deze heel licht in gezouten water.
Laat uitlekken.
Pel de uien en de look en hak ze fijn.
Fruit ze samen in hete olijfolie.
Voeg het gehakt toe en blijf roeren.
Voeg de wijn, peper en zout toe en laat enkele minuten stoven.
Was de tomaten en snij in plakjes.
Dep de aubergines droog en bak ze lichtjes in olijfolie.
Leg de aardappelen in een diepe ovenschotel.
Bestrooi met vers gemalen peper.
Leg daarop het gehakt, en daarboven dakpansgewijs afwisselend een plakje aubergine en tomaat.
Klop de eieren met wat peper en zout en de room goed los en giet het er over.
Bestrooi lichtjes met wat rozemarijn en een beetje tijm.
Bak een uurtje in de oven op 200°C.