Zet de volledige kip in een grote kom water en breng aan de kook.
Afschuimen tot het vocht volledig helder is.
Kruiden met peper en zout, en een kruidenbuiltje en zachtjes verder laten garen.
Snij de selder, de prei en de wortelen in blokjes, en stoof deze in een beetje boter.
Voeg er ook wat kippenbouillon aan toe.
Neem de kip uit de pan, doe deze in stukken en verwijderen het vel.
Los een eierdooier op in de room, en meng deze voorzichtig onder de groenten.
Voeg nu de kip, samen met de peterselie en een beetje citroensap toe.
Bij het serveren nogmaals bestrooien met peterselie.
Opdienen met gekookte aardappeltjes.
Zet de volledige kip in een grote kom water en breng aan de kook.
Afschuimen tot het vocht volledig helder is.
Kruiden met peper en zout, en een kruidenbuiltje en zachtjes verder laten garen.
Snij de selder, de prei en de wortelen in blokjes, en stoof deze in een beetje boter.
Voeg er ook wat kippenbouillon aan toe.
Neem de kip uit de pan, doe deze in stukken en verwijderen het vel.
Los een eierdooier op in de room, en meng deze voorzichtig onder de groenten.
Voeg nu de kip, samen met de peterselie en een beetje citroensap toe.
Bij het serveren nogmaals bestrooien met peterselie.
Opdienen met gekookte aardappeltjes.