Sluiten
kookmodus
Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree
Stap 1 van 5

Verhit wat olie in een pan en fruit de look en ui.

Stap 2 van 5

Vermeng met de tomatensaus en voeg de Campina Volle Room en koriander toe.

Stap 3 van 5

Kruid het lamsgehakt met peper en zout en vorm balletjes.

Stap 4 van 5

Bak de balletjes in boter tot ze gaar zijn.

Stap 5 van 5

Serveer de balletjes met tomatensaus en aardappelpuree.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree
Recept
Campina

Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    uien (gesnipperd)
  • 1
    teentjes knoflook (gesnipperd)
  • 100
    g tomatensaus
  • 100
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 1
    eetlepels koriander (gehakt)
  • 250
    g lamsgehakt (bereid)
  • 500
    g aardappelpuree
  • olijfolie
  • klontjes boter
  • zout
  • peper
  1. Verhit wat olie in een pan en fruit de look en ui.

  2. Vermeng met de tomatensaus en voeg de Campina Volle Room en koriander toe.

  3. Kruid het lamsgehakt met peper en zout en vorm balletjes.

  4. Bak de balletjes in boter tot ze gaar zijn.

  5. Serveer de balletjes met tomatensaus en aardappelpuree.

Recept
Campina
Pistoletkommetjes met eiersalade en verse peterselie

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Tartaar met verse hopscheuten

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Picanha met rozemarijn, ovengroenten en roomsaus

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Romige wok met kip

Hoofdgerecht | 10 minuten