Sluiten
kookmodus
Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree
Stap 1 van 5

Verhit wat olie in een pan en fruit de look en ui.

Stap 2 van 5

Vermeng met de tomatensaus en voeg de Campina Volle Room en koriander toe.

Stap 3 van 5

Kruid het lamsgehakt met peper en zout en vorm balletjes.

Stap 4 van 5

Bak de balletjes in boter tot ze gaar zijn.

Stap 5 van 5

Serveer de balletjes met tomatensaus en aardappelpuree.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree
Recept
Campina

Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    uien (gesnipperd)
  • 1
    teentjes knoflook (gesnipperd)
  • 100
    g tomatensaus
  • 100
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 1
    eetlepels koriander (gehakt)
  • 250
    g lamsgehakt (bereid)
  • 500
    g aardappelpuree
  • olijfolie
  • klontjes boter
  • zout
  • peper
  1. Verhit wat olie in een pan en fruit de look en ui.

  2. Vermeng met de tomatensaus en voeg de Campina Volle Room en koriander toe.

  3. Kruid het lamsgehakt met peper en zout en vorm balletjes.

  4. Bak de balletjes in boter tot ze gaar zijn.

  5. Serveer de balletjes met tomatensaus en aardappelpuree.

Recept
Campina
Kip à la crème met grondwitloof en gebakken aardappeltjes

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Speltspaghetti met mosselen

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Mini-brochettes met roomsaus en verse ratatouille

Hoofdgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Penne rigate met tonijn, champignons en Zure Room

Hoofdgerecht | 30 minuten