Sluiten
kookmodus
Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli
Stap 1 van 5

Kruid de kipfilet met peper en zout. Bak kort in een beetje boter.

Stap 2 van 5

Snij de ui in ringen en de broccoli in roosjes. Strijk de bodem en de randen van een ovenschotel in met olijfolie en een geperst teentje look.

Stap 3 van 5

Snij de aardappelen in schijfjes en beleg daarmee de bodem van de ovenschaal.

Stap 4 van 5

Leg daarboven de uiringen, de gebakken kipblokjes, de broccoliroosjes en de blokjes mozzarella.

Stap 5 van 5

Overgiet met room en bedek met gratinkaas. Bak 20 minuten in een oven van 180°C.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli
Recept
Campina

Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli

Hoofdgerecht
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    kleine kippenfilets (in stukjes gesneden)
  • 0,5
    broccoli (in kleine roosjes)
  • 500
    g krielaardappelen
  • 1
    uien
  • 1
    teentjes look
  • 25
    cl Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 200
    g mozarella (in blokjes gesneden)
  • 30
    g gruyère
  • olijfolie
  • peper
In de oven: 20 minuten
  1. Kruid de kipfilet met peper en zout. Bak kort in een beetje boter.

  2. Snij de ui in ringen en de broccoli in roosjes. Strijk de bodem en de randen van een ovenschotel in met olijfolie en een geperst teentje look.

  3. Snij de aardappelen in schijfjes en beleg daarmee de bodem van de ovenschaal.

  4. Leg daarboven de uiringen, de gebakken kipblokjes, de broccoliroosjes en de blokjes mozzarella.

  5. Overgiet met room en bedek met gratinkaas. Bak 20 minuten in een oven van 180°C.

Recept
Campina
Speltpasta puttanesca

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Quiche met spek, kastanjepompoen et gekarameliseerde rode ui

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Gevulde aardappel met garnalen

Hoofdgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Struisvogelbiefstuk met roomsaus

Hoofdgerecht | 15 minuten