Meng alle ingrediënten, mixen, en kruid bij indien nodig. Giet het mengsel vervolgens in de sifon.
Daarna voeg je geleidelijk aan de gaspatronen toe.
Bewaar gedurende 20 minuten in de koelkast.
Snijd met behulp van een rond stansmes van 3 cm de rode biet in schijfjes.
Passeer de biet door de mandoline, dikte 1 mm.
Verwijder de steel en snijd aardbeien in fijne brunoise.
Doe hetzelfde met de groene appel.
Snijd de ham in fijne sneetjes en plaats 8 minuten in een oven van 175°C.
Sifon van 1/4l
1 gaspatroon
Espuma
Meng alle ingrediënten, mixen, en kruid bij indien nodig. Giet het mengsel vervolgens in de sifon.
Daarna voeg je geleidelijk aan de gaspatronen toe.
Bewaar gedurende 20 minuten in de koelkast.
Snijd met behulp van een rond stansmes van 3 cm de rode biet in schijfjes.
Passeer de biet door de mandoline, dikte 1 mm.
Verwijder de steel en snijd aardbeien in fijne brunoise.
Doe hetzelfde met de groene appel.
Snijd de ham in fijne sneetjes en plaats 8 minuten in een oven van 175°C.
Sifon van 1/4l
1 gaspatroon