Sluiten
kookmodus
Espuma van verse kaas, rode bieten carpaccio, brunoise van aardbei en appel
Stap 1 van 9 - Espuma

Meng alle ingrediënten, mixen, en kruid bij indien nodig. Giet het mengsel vervolgens in de sifon.

Stap 2 van 9 - Espuma

Daarna voeg je geleidelijk aan de gaspatronen toe.

Stap 3 van 9 - Espuma

Bewaar gedurende 20 minuten in de koelkast.

Stap 4 van 9 - Espuma

Snijd met behulp van een rond stansmes van 3 cm de rode biet in schijfjes.

Stap 5 van 9 - Espuma

Passeer de biet door de mandoline, dikte 1 mm.

Stap 6 van 9 - Espuma

Verwijder de steel en snijd aardbeien in fijne brunoise.

Stap 7 van 9 - Espuma

Doe hetzelfde met de groene appel.

Stap 8 van 9 - Espuma

Snijd de ham in fijne sneetjes en plaats 8 minuten in een oven van 175°C.

Stap 9 van 9 - Extra

Sifon van 1/4l
1 gaspatroon

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Espuma van verse kaas, rode bieten carpaccio, brunoise van aardbei en appel Espuma van verse kaas, rode bieten carpaccio, brunoise van aardbei en appel
Recept
Campina

Espuma van verse kaas, rode bieten carpaccio, brunoise van aardbei en appel

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

 

Espuma

  • 100
    g Campina Halfvolle Verse Kaas
  • 125
    g Campina Volle room (33% vet)
  • 0,5
    rode bieten (gekookt)
  • 4
    aardbeien
  • 0,5
    appels (Granny Smith)
  • 2
    sneetjes Ardeense hesp
  • zout
  • peper
In de oven: 8 minuten
Espuma
  1. Meng alle ingrediënten, mixen, en kruid bij indien nodig. Giet het mengsel vervolgens in de sifon.

  2. Daarna voeg je geleidelijk aan de gaspatronen toe.

  3. Bewaar gedurende 20 minuten in de koelkast.

  4. Snijd met behulp van een rond stansmes van 3 cm de rode biet in schijfjes.

  5. Passeer de biet door de mandoline, dikte 1 mm.

  6. Verwijder de steel en snijd aardbeien in fijne brunoise.

  7. Doe hetzelfde met de groene appel.

  8. Snijd de ham in fijne sneetjes en plaats 8 minuten in een oven van 175°C.

Extra
  1. Sifon van 1/4l
    1 gaspatroon

Recept
Campina
Groentelasagne met basilicumroom

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Krokant slaatje van buikspek en gebakken langoustines

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Ribstuk van biorund gebakken à la plancha

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Dip van verse kruidenkaas en citroen met gepekelde groenten

Aperitief | 10 minuten