Sluiten
kookmodus
Pistoletkommetjes met eiersalade en verse peterselie
Stap 1 van 8

Verwarm de oven voor op 220° C.

Stap 2 van 8

Snij een vierkant of cirkel uit de bovenkant van de pistolets, hou dit apart en hol de buik uit.

Stap 3 van 8

Bestrijk met olie en zet even in de voorverwarmde oven.

Stap 4 van 8

Laat de pistolets afkoelen.

Stap 5 van 8

Snij de hardgekookte eieren, de ham en de augurken in kleine stukjes.

Stap 6 van 8

Meng deze ingrediënten met de mayonaise, de mosterd en de plattekaas.

Stap 7 van 8

Hak de kruiden fijn en meng ze bij de rest.

Stap 8 van 8

Vul de krokant gebakken broodjes met de eier-hamsalade en dek het broodje af met het deksel.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pistoletkommetjes met eiersalade en verse peterselie Pistoletkommetjes met eiersalade en verse peterselie
Recept
Campina

Pistoletkommetjes met eiersalade en verse peterselie

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    pistolets
  • 2
    eetlepels olijfolie
  • 2
    eieren (hardgekookt)
  • 100
    g ham
  • 2
    augurken
  • 4
    eetlepels mayonaise
  • 2
    eetlepels mosterd
  • 3
    eetlepels Campina Volle Plattekaas
  • peterselie
  • bieslook
In de oven: enkele minuten
  1. Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. Snij een vierkant of cirkel uit de bovenkant van de pistolets, hou dit apart en hol de buik uit.

  3. Bestrijk met olie en zet even in de voorverwarmde oven.

  4. Laat de pistolets afkoelen.

  5. Snij de hardgekookte eieren, de ham en de augurken in kleine stukjes.

  6. Meng deze ingrediënten met de mayonaise, de mosterd en de plattekaas.

  7. Hak de kruiden fijn en meng ze bij de rest.

  8. Vul de krokant gebakken broodjes met de eier-hamsalade en dek het broodje af met het deksel.

Recept
Campina
Waterzooi met Belgische wintergroenten

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Zalm in romige citroensaus

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Fazant met roomsaus en oesterzwammen

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Geroosterde kwartels met bearnaiseroomsaus en erwtenmousse

Hoofdgerecht | 60 minuten