Verwarm de oven voor op 220° C.
Snij een vierkant of cirkel uit de bovenkant van de pistolets, hou dit apart en hol de buik uit.
Bestrijk met olie en zet even in de voorverwarmde oven.
Laat de pistolets afkoelen.
Snij de hardgekookte eieren, de ham en de augurken in kleine stukjes.
Meng deze ingrediënten met de mayonaise, de mosterd en de plattekaas.
Hak de kruiden fijn en meng ze bij de rest.
Vul de krokant gebakken broodjes met de eier-hamsalade en dek het broodje af met het deksel.
Verwarm de oven voor op 220° C.
Snij een vierkant of cirkel uit de bovenkant van de pistolets, hou dit apart en hol de buik uit.
Bestrijk met olie en zet even in de voorverwarmde oven.
Laat de pistolets afkoelen.
Snij de hardgekookte eieren, de ham en de augurken in kleine stukjes.
Meng deze ingrediënten met de mayonaise, de mosterd en de plattekaas.
Hak de kruiden fijn en meng ze bij de rest.
Vul de krokant gebakken broodjes met de eier-hamsalade en dek het broodje af met het deksel.