Verwarm de oven voor op 180°C
Kook de macaroni beetgaar in licht gezouten water. Laat goed uitlekken.
Voeg er de eierdooiers, de geraspte kaas en de bechamelsaus aan toe.
Klop de eiwitten heel goed stijf en meng ze voorzichtig onder de macaroni.
Kruid het geheel met peper, zout en nootmuskaat.
Vet een ronde taart - vorm in en bestrooi met paneermeel.
Giet de bereiding in de vorm en laat gedurende een half uur garen au bain-marie in de oven.
Ontvorm op een schotel.
Laat in een kom de boter smelten en voeg al kloppend met de garde de bloem toe.
Maak een witte roux en giet er dan heel langzaam en al roerend de koude melk bij.
Laat op een laag vuur indikken maar blijf roeren.
Haal de kom van het vuur af en doe er de 2 eierdooiers bij.
Kruid met peper en zout.
Voor de macaroni:
Voor de bechamelsaus:
Verwarm de oven voor op 180°C
Kook de macaroni beetgaar in licht gezouten water. Laat goed uitlekken.
Voeg er de eierdooiers, de geraspte kaas en de bechamelsaus aan toe.
Klop de eiwitten heel goed stijf en meng ze voorzichtig onder de macaroni.
Kruid het geheel met peper, zout en nootmuskaat.
Vet een ronde taart - vorm in en bestrooi met paneermeel.
Giet de bereiding in de vorm en laat gedurende een half uur garen au bain-marie in de oven.
Ontvorm op een schotel.
Laat in een kom de boter smelten en voeg al kloppend met de garde de bloem toe.
Maak een witte roux en giet er dan heel langzaam en al roerend de koude melk bij.
Laat op een laag vuur indikken maar blijf roeren.
Haal de kom van het vuur af en doe er de 2 eierdooiers bij.
Kruid met peper en zout.