Sluiten
kookmodus
Rosbief met mosterdroom
Stap 1 van 7

Wrijf het vlees langs beide zijden goed in met peper en zout. Schroei het vlees langs alle zijden dicht in wat hete boter.

Stap 2 van 7

Leg de rosbief in een braadslede en bak die 20 minuten voort in de oven op 200°C.

Stap 3 van 7

Meng de mosterd, de room, wat zout en de peper op een zacht vuurtje.

Stap 4 van 7

Spoel de waterkers af, en verwijder de steeltjes.

Stap 5 van 7

Als de rosbief klaar is gebruik je het braadjus in de saus, en laat je het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.

Stap 6 van 7

Roer de saus warm en snijd het vlees in plakken.

Stap 7 van 7

Opdienen met de saus, de waterkers, en een verse, romige aardappelpuree.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Rosbief met mosterdroom Rosbief met mosterdroom
Recept
Campina

Rosbief met mosterdroom

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 1
    kg rosbief
  • 1
    eetlepels Dijon-mosterd
  • 125
    ml Campina Lichte Room (20% vet)
  • boter
  • 1
    theelepels citroensap
  • 250
    g waterkers
  • zout
  • zwarte peper (versgemalen)
In de oven: 20 minuten
  1. Wrijf het vlees langs beide zijden goed in met peper en zout. Schroei het vlees langs alle zijden dicht in wat hete boter.

  2. Leg de rosbief in een braadslede en bak die 20 minuten voort in de oven op 200°C.

  3. Meng de mosterd, de room, wat zout en de peper op een zacht vuurtje.

  4. Spoel de waterkers af, en verwijder de steeltjes.

  5. Als de rosbief klaar is gebruik je het braadjus in de saus, en laat je het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  6. Roer de saus warm en snijd het vlees in plakken.

  7. Opdienen met de saus, de waterkers, en een verse, romige aardappelpuree.

Recept
Campina
Mini-brochettes met roomsaus en verse ratatouille

Hoofdgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Geroosterde kwartels met bearnaiseroomsaus en erwtenmousse

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Hartige quiche met paprika, geitenkaas en spekreepjes

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Tagliatelle met prei en spek

Hoofdgerecht | 25 minuten