Wrijf het vlees langs beide zijden goed in met peper en zout. Schroei het vlees langs alle zijden dicht in wat hete boter.
Leg de rosbief in een braadslede en bak die 20 minuten voort in de oven op 200°C.
Meng de mosterd, de room, wat zout en de peper op een zacht vuurtje.
Spoel de waterkers af, en verwijder de steeltjes.
Als de rosbief klaar is gebruik je het braadjus in de saus, en laat je het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Roer de saus warm en snijd het vlees in plakken.
Opdienen met de saus, de waterkers, en een verse, romige aardappelpuree.
Wrijf het vlees langs beide zijden goed in met peper en zout. Schroei het vlees langs alle zijden dicht in wat hete boter.
Leg de rosbief in een braadslede en bak die 20 minuten voort in de oven op 200°C.
Meng de mosterd, de room, wat zout en de peper op een zacht vuurtje.
Spoel de waterkers af, en verwijder de steeltjes.
Als de rosbief klaar is gebruik je het braadjus in de saus, en laat je het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Roer de saus warm en snijd het vlees in plakken.
Opdienen met de saus, de waterkers, en een verse, romige aardappelpuree.