Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng in een kom de Brabantse Plattekaas met de losgeklopte eieren, wat peper en zout tot je een glad beslag krijgt.
Snijd de kerstomaatjes in 2 en laat ze 2 minuten uitlekken op keukenpapier.
Bekleed een quichevorm met het bladerdeeg en besmeer het deeg met de mosterd.
Schik dan de andere ingrediënten op het deeg: de ham, de geraspte gruyère en de peterselie.
Giet er tot slot het mengsel van de eieren en platte kaas over.
Bak gedurende 30 minuten in de oven.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng in een kom de Brabantse Plattekaas met de losgeklopte eieren, wat peper en zout tot je een glad beslag krijgt.
Snijd de kerstomaatjes in 2 en laat ze 2 minuten uitlekken op keukenpapier.
Bekleed een quichevorm met het bladerdeeg en besmeer het deeg met de mosterd.
Schik dan de andere ingrediënten op het deeg: de ham, de geraspte gruyère en de peterselie.
Giet er tot slot het mengsel van de eieren en platte kaas over.
Bak gedurende 30 minuten in de oven.