Sluiten
kookmodus
Gnocchi met gorgonzola en noten
Stap 1 van 6

Kook de gnocchi in zout water tot ze bovendrijven, giet af en hou ze  warm.

Stap 2 van 6

Doe de room samen met de gorgonzola in een pan en laat zachtjes warmen.

Stap 3 van 6

Blijf roeren tot de kaas gesmolten is.

Stap 4 van 6

Voeg er de gehakte noten aan toe.

Stap 5 van 6

Kruid met peper, maar voorzichtig met zout, want de kaas heeft al een zoute smaak.

Stap 6 van 6

Roer er de gnocchi door en werk de borden af met enkele walnoten.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gnocchi met gorgonzola en noten Gnocchi met gorgonzola en noten
Recept
Campina

Gnocchi met gorgonzola en noten

Hoofdgerecht
20 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    zakje gnocchi
  • 250
    ml Campina Zure Room (30% vet)
  • 300
    g gorgonzola
  • noten (gedroogd en gehakt)
  • walnoten
  • peper
  • zout
  1. Kook de gnocchi in zout water tot ze bovendrijven, giet af en hou ze  warm.

  2. Doe de room samen met de gorgonzola in een pan en laat zachtjes warmen.

  3. Blijf roeren tot de kaas gesmolten is.

  4. Voeg er de gehakte noten aan toe.

  5. Kruid met peper, maar voorzichtig met zout, want de kaas heeft al een zoute smaak.

  6. Roer er de gnocchi door en werk de borden af met enkele walnoten.

Recept
Campina
Kip à la crème met grondwitloof en gebakken aardappeltjes

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Kabeljauw met lichte tomaat-kapperroomsaus

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Gerookt varkensgebraad met roomworteltjes

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Pasta met romige walnootpesto

Hoofdgerecht | 15 minuten