Boen de aardappelen schoon. Kook ze gaar, giet af en laat uitdampen.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Maak de lente-uitjes schoon. Snipper het wit fijn, snij het groen in ringen.
Snij van elke aardappel een hoedje en lepel ze uit. Pureer het aardappelkruim en vermeng met de Campina Verse Kaas, groene kruiden, lente-ui en de helft van de garnalen. Kruid met peper en zout. Vul er de aardappelen mee en bedek met een klontje boter. Zet ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en zet 15 minuten in de oven.
Klop voor de saus de Campina Room lichtjes op, roer er de groene kruiden door. Doe er citroensap, peper en zout bij.
Spoel en droog de sla. Maak de radijsjes schoon en snij ze in plakjes.
Verdeel de salade met de radijsjes en de aardappelen over 4 borden. Werk af met de rest van de garnalen, groen van lente-uitjes en een lepeltje saus.
Ingrediënten:
Voor het slaatje:
Voor het sausje:
Boen de aardappelen schoon. Kook ze gaar, giet af en laat uitdampen.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Maak de lente-uitjes schoon. Snipper het wit fijn, snij het groen in ringen.
Snij van elke aardappel een hoedje en lepel ze uit. Pureer het aardappelkruim en vermeng met de Campina Verse Kaas, groene kruiden, lente-ui en de helft van de garnalen. Kruid met peper en zout. Vul er de aardappelen mee en bedek met een klontje boter. Zet ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en zet 15 minuten in de oven.
Klop voor de saus de Campina Room lichtjes op, roer er de groene kruiden door. Doe er citroensap, peper en zout bij.
Spoel en droog de sla. Maak de radijsjes schoon en snij ze in plakjes.
Verdeel de salade met de radijsjes en de aardappelen over 4 borden. Werk af met de rest van de garnalen, groen van lente-uitjes en een lepeltje saus.