Sluiten
kookmodus
Gevulde aardappel met garnalen
Stap 1 van 7 - Ingrediënten:

Boen de aardappelen schoon. Kook ze gaar, giet af en laat  uitdampen.

Stap 2 van 7 - Ingrediënten:

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 3 van 7 - Ingrediënten:

Maak de lente-uitjes schoon.  Snipper het wit fijn, snij het groen in ringen.

Stap 4 van 7 - Ingrediënten:

Snij van elke aardappel een hoedje en lepel ze uit. Pureer het  aardappelkruim en vermeng met de Campina Verse Kaas, groene kruiden, lente-ui  en de helft van de garnalen. Kruid met peper en zout. Vul er de aardappelen mee  en bedek met een klontje boter. Zet ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en  zet 15 minuten in de oven.

Stap 5 van 7 - Voor het sausje:

Klop voor de saus de Campina Room lichtjes op, roer er de groene  kruiden door. Doe er citroensap, peper en zout bij.

Stap 6 van 7 - Voor het sausje:

Spoel en droog de sla. Maak de radijsjes schoon en snij ze in  plakjes.

Stap 7 van 7 - Voor het sausje:

Verdeel de salade met de radijsjes en de aardappelen over 4  borden. Werk af met de rest van de garnalen, groen van lente-uitjes en een  lepeltje saus.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gevulde aardappel met garnalen Gevulde aardappel met garnalen
Recept
Campina

Gevulde aardappel met garnalen

Hoofdgerecht
15 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 

Ingrediënten:

  • 4
    aardappelen
  • 200
    g grijze garnalen
  • 150
    g Campina Halfvolle Verse Kaas
  • 3
    eetlepels kruiden (groene)
  • 2
    lente-uitjes
  • boter
  • peper
  • zout

Voor het slaatje:

  • 125
    g sla (gemengd)
  • 1
    bosjes radijzen

Voor het sausje:

  • 150
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 1
    eetlepels kruiden
  • 1
    eetlepels citroensap
  • peper
  • zout
In de oven: 15 minuten
Ingrediënten:
  1. Boen de aardappelen schoon. Kook ze gaar, giet af en laat  uitdampen.

  2. Verwarm de oven voor op 200°C.

  3. Maak de lente-uitjes schoon.  Snipper het wit fijn, snij het groen in ringen.

  4. Snij van elke aardappel een hoedje en lepel ze uit. Pureer het  aardappelkruim en vermeng met de Campina Verse Kaas, groene kruiden, lente-ui  en de helft van de garnalen. Kruid met peper en zout. Vul er de aardappelen mee  en bedek met een klontje boter. Zet ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en  zet 15 minuten in de oven.

Voor het sausje:
  1. Klop voor de saus de Campina Room lichtjes op, roer er de groene  kruiden door. Doe er citroensap, peper en zout bij.

  2. Spoel en droog de sla. Maak de radijsjes schoon en snij ze in  plakjes.

  3. Verdeel de salade met de radijsjes en de aardappelen over 4  borden. Werk af met de rest van de garnalen, groen van lente-uitjes en een  lepeltje saus.

Recept
Campina
Espuma van verse kaas, rode bieten carpaccio, brunoise van aardbei en appel

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Struisvogelbiefstuk met roomsaus

Hoofdgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Gnocchi met gorgonzola en noten

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Spaghetti met gebakken scampi’s en kreeftenroomsaus

Hoofdgerecht | 20 minuten