Neem de visfilets uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Schil de aardappelen en plaats in een pot met gezouten water. Breng aan de kook en kook voor 10 minuten tot zacht. Giet het water af en stamp samen met de melk tot een gladde puree. Kruid naar smaak met peper en zout.
Hak ondertussen de sjalot en knoflookteentjes fijn. Verhit een pan met boter en stoof de sjalot en knoflook tot glazig. Schik de visfilets, met velkant naar boven, bij de sjalot.
Voeg de visbouillon erbij. Hak de kervel fijn en voeg bij de vis.
Schep de mosterd erbij en overgiet met citroensap en room.
Plaats een deksel op de pan en laat 7 à 10 minuten stomen.
Kruid naar smaak met peper en zout.
Serveer samen met aardappelpuree, smakelijk! ;-)
Neem de visfilets uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Schil de aardappelen en plaats in een pot met gezouten water. Breng aan de kook en kook voor 10 minuten tot zacht. Giet het water af en stamp samen met de melk tot een gladde puree. Kruid naar smaak met peper en zout.
Hak ondertussen de sjalot en knoflookteentjes fijn. Verhit een pan met boter en stoof de sjalot en knoflook tot glazig. Schik de visfilets, met velkant naar boven, bij de sjalot.
Voeg de visbouillon erbij. Hak de kervel fijn en voeg bij de vis.
Schep de mosterd erbij en overgiet met citroensap en room.
Plaats een deksel op de pan en laat 7 à 10 minuten stomen.
Kruid naar smaak met peper en zout.
Serveer samen met aardappelpuree, smakelijk! ;-)