Leg de pepers op de grill en verwijder daarna het vel.
Snijd de peper in fijne reepjes net als de aardbei.
Snijd de volledige halve gevogelteborst in twee.
Bestrooi met zout en peper.
Breng de aarbei- en de peperreepjes in de halve borstsnede aan.
Rol het gevogelte op en plaats het in de oven onder een bakfolie.
Zet de roulade in een oven van 65°C gedurende 45 minuten.
Verwarm de olie, voeg daarna de uien en de rijst toe.
Voeg de witte wijn toe en laat verdampen.
Voeg geleidelijk de warme gevogelte (bouillon) toe aan de rijst en roer regelmatig.
Na een baktijd van 17 tot 20min van het vuur halen.
Parmezaan en boter toevoegen en zachtjes mengen.
De aardbei mixen met een beetje water, daarna in een zeef gieten om enkel het sap over te houden.
Verwarm de bereiding met de agar-agar tot 80°C.
Plaats het mengsel in een halfronde siliconen vorm en een tl Campina Karnemelkpap in het midden toevoegen.
Zet de bereiding in de frigo gedurende 20min.
1 bot krulpeterselie en bakken in plantaardige olie op 165°C gedurende 30 minuten.
Opzij zetten en laten uitlekken op papier.
Voedselveilig bakpapier
Roulade
Leg de pepers op de grill en verwijder daarna het vel.
Snijd de peper in fijne reepjes net als de aardbei.
Snijd de volledige halve gevogelteborst in twee.
Bestrooi met zout en peper.
Breng de aarbei- en de peperreepjes in de halve borstsnede aan.
Rol het gevogelte op en plaats het in de oven onder een bakfolie.
Zet de roulade in een oven van 65°C gedurende 45 minuten.
Verwarm de olie, voeg daarna de uien en de rijst toe.
Voeg de witte wijn toe en laat verdampen.
Voeg geleidelijk de warme gevogelte (bouillon) toe aan de rijst en roer regelmatig.
Na een baktijd van 17 tot 20min van het vuur halen.
Parmezaan en boter toevoegen en zachtjes mengen.
De aardbei mixen met een beetje water, daarna in een zeef gieten om enkel het sap over te houden.
Verwarm de bereiding met de agar-agar tot 80°C.
Plaats het mengsel in een halfronde siliconen vorm en een tl Campina Karnemelkpap in het midden toevoegen.
Zet de bereiding in de frigo gedurende 20min.
1 bot krulpeterselie en bakken in plantaardige olie op 165°C gedurende 30 minuten.
Opzij zetten en laten uitlekken op papier.
Voedselveilig bakpapier