Snij de chorizo in stukken en kook die een kwartiertje in water tot hij zacht is.
Hak nadien de chorizo fijn en meng onder het gehakt.
Bak dit mengsel even kort in een pan met wat boter.
Bedek er de bodem van de ovenschaal mee.
Snij de ui en de courgette en stoof ze lichtjes. Kruid met peper en zout.
Verdeel de groenten boven op het gehakt.
Meng nu de aardappelpuree met de room.
Verdeel een laag puree over een ovenschotel en bestrooi met paneermeel.
Werk af met enkele kleine klontjes boter.
Bak 30 minuten in de oven op 180°C.
Snij de chorizo in stukken en kook die een kwartiertje in water tot hij zacht is.
Hak nadien de chorizo fijn en meng onder het gehakt.
Bak dit mengsel even kort in een pan met wat boter.
Bedek er de bodem van de ovenschaal mee.
Snij de ui en de courgette en stoof ze lichtjes. Kruid met peper en zout.
Verdeel de groenten boven op het gehakt.
Meng nu de aardappelpuree met de room.
Verdeel een laag puree over een ovenschotel en bestrooi met paneermeel.
Werk af met enkele kleine klontjes boter.
Bak 30 minuten in de oven op 180°C.