Sluiten
kookmodus
Hachis parmentier
Stap 1 van 10

Snij de chorizo in stukken en kook die een kwartiertje in water tot hij zacht is.

Stap 2 van 10

Hak nadien de chorizo fijn en meng onder het gehakt.

Stap 3 van 10

Bak dit mengsel even kort in een pan met wat boter.

Stap 4 van 10

Bedek er de bodem van de ovenschaal mee.

Stap 5 van 10

Snij de ui en de courgette en stoof ze lichtjes. Kruid met peper en zout.

Stap 6 van 10

Verdeel de groenten boven op het gehakt.

Stap 7 van 10

Meng nu de aardappelpuree met de room.

Stap 8 van 10

Verdeel een laag puree over een ovenschotel en bestrooi met paneermeel.

Stap 9 van 10

Werk af met enkele kleine klontjes boter.

Stap 10 van 10

Bak 30 minuten in de oven op 180°C.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Hachis parmentier Hachis parmentier
Recept
Campina

Hachis parmentier

Hoofdgerecht
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 400
    g aardappelpuree
  • 500
    g gemeng gehakt
  • 0,5
    courgette
  • 3
    eetlepels paneermeel
  • 4
    klontjes bakboter
  • 0,5
    uien (grote)
  • 60
    g chorizo
  • 4
    eetlepels Campina Lichte Room (20% vet)
  • peper
  • zout
In de oven: 30 minuten
  1. Snij de chorizo in stukken en kook die een kwartiertje in water tot hij zacht is.

  2. Hak nadien de chorizo fijn en meng onder het gehakt.

  3. Bak dit mengsel even kort in een pan met wat boter.

  4. Bedek er de bodem van de ovenschaal mee.

  5. Snij de ui en de courgette en stoof ze lichtjes. Kruid met peper en zout.

  6. Verdeel de groenten boven op het gehakt.

  7. Meng nu de aardappelpuree met de room.

  8. Verdeel een laag puree over een ovenschotel en bestrooi met paneermeel.

  9. Werk af met enkele kleine klontjes boter.

  10. Bak 30 minuten in de oven op 180°C.

Recept
Campina
Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen

Hoofdgerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Spaghetti met gebakken scampi’s en kreeftenroomsaus

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Gebakken coquille met schorseneren, pastinaak en een jus van truffel

Hoofdgerecht | 75 minuten

Recept
Campina
Royale lasagna

Hoofdgerecht | 30 minuten