Sluiten
kookmodus
Struisvogelbiefstuk met roomsaus
Stap 1 van 6

Laat de boter bruin worden en bak hierin de biefstukjes langs beide kanten.

Stap 2 van 6

Kruiden met peper en zout.

Stap 3 van 6

Haal ze uit de pan en hou ze onder aluminiumfolie op een warm bord.

Stap 4 van 6

Meng wat Cognac door de braadjus, voeg er de room aan toe, en laat even inkoken tot je een dikke saus krijgt.

Stap 5 van 6

Voeg intussen wat gekneusde zwarte peper toe.

Stap 6 van 6

Opdienen met verse frietjes en een knapperige groene sla.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Struisvogelbiefstuk met roomsaus Struisvogelbiefstuk met roomsaus
Recept
Campina

Struisvogelbiefstuk met roomsaus

Hoofdgerecht
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 4
    struisvogelbiefstukjes
  • boter
  • 125
    ml Campina Zure Room (30% vet)
  • 1
    scheutje cognac
  • zwarte peper
  • zout
  1. Laat de boter bruin worden en bak hierin de biefstukjes langs beide kanten.

  2. Kruiden met peper en zout.

  3. Haal ze uit de pan en hou ze onder aluminiumfolie op een warm bord.

  4. Meng wat Cognac door de braadjus, voeg er de room aan toe, en laat even inkoken tot je een dikke saus krijgt.

  5. Voeg intussen wat gekneusde zwarte peper toe.

  6. Opdienen met verse frietjes en een knapperige groene sla.

Recept
Campina
Romig stoofvlees

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Krokant slaatje van buikspek en gebakken langoustines

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Parelhoenfilet met karnemelkpuree

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Kalfsvlees met boschampignons in roomsaus

Hoofdgerecht | 25 minuten