Sluiten
kookmodus
Pasta Carbonara
Stap 1 van 5

Kook de spaghetti in een grote pot kokend water met zout.

Stap 2 van 5

Bak de spekreepjes lichtjes knapperig en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Stap 3 van 5

Meng de eieren, de room, de Parmezaanse kaas en de spekreepjes goed door elkaar.

Stap 4 van 5

Zodra de pasta al dente is doe je er het goed geklopte mengsel bij, en laat je het voorzichtig indikken op een laag vuur.

Stap 5 van 5

Extra tip: Je kan het gerecht ten slotte extra pittig maken met flink wat versgemalen zwarte peper.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pasta Carbonara Pasta Carbonara
Recept
Campina

Pasta Carbonara

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 500
    g spaghetti
  • 250
    ml Campina Lichte Room (20% vet)
  • 250
    g spek (reepjes)
  • 4
    eieren
  • 50
    g parmezaan (versgeraspt)
  1. Kook de spaghetti in een grote pot kokend water met zout.

  2. Bak de spekreepjes lichtjes knapperig en laat ze uitlekken op keukenpapier.

  3. Meng de eieren, de room, de Parmezaanse kaas en de spekreepjes goed door elkaar.

  4. Zodra de pasta al dente is doe je er het goed geklopte mengsel bij, en laat je het voorzichtig indikken op een laag vuur.

  5. Extra tip: Je kan het gerecht ten slotte extra pittig maken met flink wat versgemalen zwarte peper.

Recept
Campina
Speltpasta puttanesca

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Ravioli met gebakken pastinaak en knolselderij

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen

Hoofdgerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Fazant met roomsaus en oesterzwammen

Hoofdgerecht | 60 minuten