Sluiten
kookmodus
Pasta Carbonara
Stap 1 van 5

Kook de spaghetti in een grote pot kokend water met zout.

Stap 2 van 5

Bak de spekreepjes lichtjes knapperig en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Stap 3 van 5

Meng de eieren, de room, de Parmezaanse kaas en de spekreepjes goed door elkaar.

Stap 4 van 5

Zodra de pasta al dente is doe je er het goed geklopte mengsel bij, en laat je het voorzichtig indikken op een laag vuur.

Stap 5 van 5

Extra tip: Je kan het gerecht ten slotte extra pittig maken met flink wat versgemalen zwarte peper.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pasta Carbonara Pasta Carbonara
Recept
Campina

Pasta Carbonara

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 500
    g spaghetti
  • 250
    ml Campina Lichte Room (20% vet)
  • 250
    g spek (reepjes)
  • 4
    eieren
  • 50
    g parmezaan (versgeraspt)
  1. Kook de spaghetti in een grote pot kokend water met zout.

  2. Bak de spekreepjes lichtjes knapperig en laat ze uitlekken op keukenpapier.

  3. Meng de eieren, de room, de Parmezaanse kaas en de spekreepjes goed door elkaar.

  4. Zodra de pasta al dente is doe je er het goed geklopte mengsel bij, en laat je het voorzichtig indikken op een laag vuur.

  5. Extra tip: Je kan het gerecht ten slotte extra pittig maken met flink wat versgemalen zwarte peper.

Recept
Campina
Groene asperges met rode poon en scampi

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli

Hoofdgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Zeewolf met hoppescheuten en spinazie

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Verrassingsbrood

Hoofdgerecht | 15 minuten