Verwarm de oven voor op 180° C.
Snij de prei in julienne.
Smelt boter in een pan, fruit de geraspte look en bak de prei licht aan. Blus met de witte wijn.
Meng met de Campina Volle Plattekaas, Campina Volle Room, het bouillonblokje en de fijngesneden bieslook.
Kruid met peper en een snuifje zout.
Smeer een ovenschaal in met boter.
Leg de stukken vis op de bodem en schep er de mengeling van prei en plattekaas over.
Werk af met de garnalen en plaats gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Verwarm de oven voor op 180° C.
Snij de prei in julienne.
Smelt boter in een pan, fruit de geraspte look en bak de prei licht aan. Blus met de witte wijn.
Meng met de Campina Volle Plattekaas, Campina Volle Room, het bouillonblokje en de fijngesneden bieslook.
Kruid met peper en een snuifje zout.
Smeer een ovenschaal in met boter.
Leg de stukken vis op de bodem en schep er de mengeling van prei en plattekaas over.
Werk af met de garnalen en plaats gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.