Sluiten
kookmodus
Vispannetje met prei en plattekaas
Stap 1 van 8

Verwarm de oven voor op 180° C.

Stap 2 van 8

Snij de prei in julienne.

Stap 3 van 8

Smelt boter in een pan, fruit de geraspte look en bak de prei licht aan. Blus met de witte wijn.

Stap 4 van 8

Meng met de Campina Volle Plattekaas, Campina Volle Room, het bouillonblokje en de fijngesneden bieslook.

Stap 5 van 8

Kruid met peper en een snuifje zout.

Stap 6 van 8

Smeer een ovenschaal in met boter.

Stap 7 van 8

Leg de stukken vis op de bodem en schep er de mengeling van prei en plattekaas over.

Stap 8 van 8

Werk af met de garnalen en plaats gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Vispannetje met prei en plattekaas Vispannetje met prei en plattekaas
Recept
Campina

Vispannetje met prei en plattekaas

Hoofdgerecht
10 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 500
    g vis (naar keuze: zalm, kabeljauw, …)
  • 3
    eetlepels grijze garnalen (gepeld)
  • 1
    stengels preien
  • 1
    teentjes knoflook (geraspt)
  • 3
    eetlepels Campina Volle Plattekaas
  • 4
    eetlepels Campina Volle room (33% vet)
  • scheutje witte wijn
  • 0,5
    bouillonblokjes (vis - verkruimeld)
  • 2
    theelepels bieslook (gehakt)
  • klontjes boter
  • peper
  • zout
In de oven: 15 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. Snij de prei in julienne.

  3. Smelt boter in een pan, fruit de geraspte look en bak de prei licht aan. Blus met de witte wijn.

  4. Meng met de Campina Volle Plattekaas, Campina Volle Room, het bouillonblokje en de fijngesneden bieslook.

  5. Kruid met peper en een snuifje zout.

  6. Smeer een ovenschaal in met boter.

  7. Leg de stukken vis op de bodem en schep er de mengeling van prei en plattekaas over.

  8. Werk af met de garnalen en plaats gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Recept
Campina
Hazenrug met peperroomsaus en knolselderpuree

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Quiche met spinazie en feta

Hoofdgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Hesprolletjes met room

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Kalfsvlees met boschampignons in roomsaus

Hoofdgerecht | 25 minuten