Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg op.
Druk het deeg aan en prik op de bodem gaatjes met een vork.
Haal het uit de oven en zet even opzij.
Neem een kom en meng er de eieren en de room in.
Kruid af met peper en zout.
Neem een tweede kom en meng de helft van het eiermengsel met de spinazie en fetablokjes.
Giet dit mengsel in de taartvorm.
Giet ook de rest van het eiermengsel over het deeg uit.
Zet in de oven en laat 40 minuten bakken.
Serveer warm. Smakelijk!
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg op.
Druk het deeg aan en prik op de bodem gaatjes met een vork.
Haal het uit de oven en zet even opzij.
Neem een kom en meng er de eieren en de room in.
Kruid af met peper en zout.
Neem een tweede kom en meng de helft van het eiermengsel met de spinazie en fetablokjes.
Giet dit mengsel in de taartvorm.
Giet ook de rest van het eiermengsel over het deeg uit.
Zet in de oven en laat 40 minuten bakken.
Serveer warm. Smakelijk!