Sluiten
kookmodus
Quiche met spinazie en feta
Stap 1 van 11

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Stap 2 van 11

Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg op.

Stap 3 van 11

Druk het deeg aan en prik op de bodem gaatjes met een vork.

Stap 4 van 11

Haal het uit de oven en zet even opzij.

Stap 5 van 11

Neem een kom en meng er de eieren en de room in.

Stap 6 van 11

Kruid af met peper en zout.

Stap 7 van 11

Neem een tweede kom en meng de helft van het eiermengsel met de spinazie en fetablokjes.

Stap 8 van 11

Giet dit mengsel in de taartvorm.

Stap 9 van 11

Giet ook de rest van het eiermengsel over het deeg uit.

Stap 10 van 11

Zet in de oven en laat 40 minuten bakken.

Stap 11 van 11

Serveer warm. Smakelijk!

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Quiche met spinazie en feta Quiche met spinazie en feta
Recept
Campina

Quiche met spinazie en feta

Hoofdgerecht
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 1
    vellen bladerdeeg (klaar voor gebruik)
  • 350
    g spinazie (fijngehakt)
  • 3
    eieren
  • 150
    g feta (blokjes)
  • 30
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • peper
  • zout
In de oven: 40 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg op.

  3. Druk het deeg aan en prik op de bodem gaatjes met een vork.

  4. Haal het uit de oven en zet even opzij.

  5. Neem een kom en meng er de eieren en de room in.

  6. Kruid af met peper en zout.

  7. Neem een tweede kom en meng de helft van het eiermengsel met de spinazie en fetablokjes.

  8. Giet dit mengsel in de taartvorm.

  9. Giet ook de rest van het eiermengsel over het deeg uit.

  10. Zet in de oven en laat 40 minuten bakken.

  11. Serveer warm. Smakelijk!

Recept
Campina
Pasta met spinazie, plattekaassaus en zalm

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Romig vispannetje met handgepelde grijze garnaaltjes

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Tartaar met verse hopscheuten

Hoofdgerecht | 60 minuten