Laat de aardappelen ongeschild en versnij ze tot schijfjes.
Maak een mengsel van room, zure room, peper, zout en nootmuskaat.
Schik de helft van de aardappelschijfjes op elkaar in een presenteerring of een ovenschaal.
Overgiet de aardappelschijfjes met het mengsel van zure room.
Schik de schijfjes verder. Giet de rest van het mengsel over de afgewerkte gratin en bestrooi met gratinkaas.
Plaats de aardappelen in de oven gedurende 20 min.
Kook de broccoli met wat peper en zout tot hij gaar is.
Bak de chateaubriands zoals gewenst en laat ze even rusten.
Snij de chateaubriands en dien op met de broccoli en aardappelen.
Laat de aardappelen ongeschild en versnij ze tot schijfjes.
Maak een mengsel van room, zure room, peper, zout en nootmuskaat.
Schik de helft van de aardappelschijfjes op elkaar in een presenteerring of een ovenschaal.
Overgiet de aardappelschijfjes met het mengsel van zure room.
Schik de schijfjes verder. Giet de rest van het mengsel over de afgewerkte gratin en bestrooi met gratinkaas.
Plaats de aardappelen in de oven gedurende 20 min.
Kook de broccoli met wat peper en zout tot hij gaar is.
Bak de chateaubriands zoals gewenst en laat ze even rusten.
Snij de chateaubriands en dien op met de broccoli en aardappelen.