De tarwe bakken in groentebouillon met zout en peper, laten uitlekken en vervolgens de Zure Room van Campina toevoegen en op het laatste moment de net gesneden verse kruiden toevoegen.
Ronde inox ringen invetten met olie. Ze bezetten met de reepjes wortel en courgette, ze op een geoliede schotel plaatsen en tot de rand vullen met quinoa???. Opzij zetten.
Snij de uiteindes van de broccoli fijn, vermaal de gegrilde hazelnoten en meng hen met de broccoli. Voeg de fijne uitjes in dunne schijfjes toe samen met de hazelnootolie, het citroensap, de witte balsamicoazijn, zout en peper. Laten trekken.
Kruid het vlees in een kom met zout en peper.
Voeg een grote hoeveelheid salie en verhakte rozemarijn toe.
Overgiet met olijfolie en laat de kruiden minimum 20 minuten trekken.
De quinoa bedekt met een plasticfolie gedurende 20 minuten op 90°C in de oven zetten.
Controleer de kruiding van de vinaigrette.
5 minuten voor het einde van de opwarming van de quinoa, de ribstukken à la plancha bakken op de bakwijze naar keuze.
De quinoa uit de ringen halen en op een goed warm bord plaatsen.
Het in plakjes gesneden ribstuk op het bord plaatsen, de vinaigrette erover gieten en versieren met de saliequinoa of de verse rozemarijn.
ronde ringen uit inox
Ribstuk
De tarwe bakken in groentebouillon met zout en peper, laten uitlekken en vervolgens de Zure Room van Campina toevoegen en op het laatste moment de net gesneden verse kruiden toevoegen.
Ronde inox ringen invetten met olie. Ze bezetten met de reepjes wortel en courgette, ze op een geoliede schotel plaatsen en tot de rand vullen met quinoa???. Opzij zetten.
Snij de uiteindes van de broccoli fijn, vermaal de gegrilde hazelnoten en meng hen met de broccoli. Voeg de fijne uitjes in dunne schijfjes toe samen met de hazelnootolie, het citroensap, de witte balsamicoazijn, zout en peper. Laten trekken.
Kruid het vlees in een kom met zout en peper.
Voeg een grote hoeveelheid salie en verhakte rozemarijn toe.
Overgiet met olijfolie en laat de kruiden minimum 20 minuten trekken.
De quinoa bedekt met een plasticfolie gedurende 20 minuten op 90°C in de oven zetten.
Controleer de kruiding van de vinaigrette.
5 minuten voor het einde van de opwarming van de quinoa, de ribstukken à la plancha bakken op de bakwijze naar keuze.
De quinoa uit de ringen halen en op een goed warm bord plaatsen.
Het in plakjes gesneden ribstuk op het bord plaatsen, de vinaigrette erover gieten en versieren met de saliequinoa of de verse rozemarijn.
ronde ringen uit inox