Sluiten
kookmodus
Pasta met spinazie, plattekaassaus en zalm
Stap 1 van 5

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

Stap 2 van 5

Verhit wat olie in een pan en fruit de ui en de look.

Stap 3 van 5

Bak de spinazie en de rode bietblaadjes licht aan.

Stap 4 van 5

Schep er de Campina Volle Plattekaas en de Campina Volle Room door.

Stap 5 van 5

Voeg de zalmreepjes toe en kruid met peper. Werk af met verse tijm.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pasta met spinazie, plattekaassaus en zalm Pasta met spinazie, plattekaassaus en zalm
Recept
Campina

Pasta met spinazie, plattekaassaus en zalm

Hoofdgerecht
20 minuten | Vis
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 250
    g pasta (naar keuze vb. tagliatelle of penne)
  • 100
    g gerookte zalm (in reepjes)
  • 1
    uien (gesnipperd)
  • 1
    teentjes knoflook (gesnipperd)
  • 20
    g jonge spinazie
  • 20
    g rode bieten (enkel de blaadjes)
  • 3
    eetlepels Campina Volle room (33% vet)
  • 100
    g Campina Volle Plattekaas
  • tijm (vers)
  • olijfolie
  • peper
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Verhit wat olie in een pan en fruit de ui en de look.

  3. Bak de spinazie en de rode bietblaadjes licht aan.

  4. Schep er de Campina Volle Plattekaas en de Campina Volle Room door.

  5. Voeg de zalmreepjes toe en kruid met peper. Werk af met verse tijm.

Recept
Campina
Rundsbrochette met roquefortsaus en frisse sla

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Ribstuk van biorund gebakken à la plancha

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Groene asperges met parelhoen en aardappelgratin

Hoofdgerecht | 75 minuten

Recept
Campina
Ravioli met gebakken pastinaak en knolselderij

Hoofdgerecht | 40 minuten