Sluiten
kookmodus
Koteletten met picklesroomsaus
Stap 1 van 5

Bak de koteletten in de hete boter, en kruid ze met peper en zout.

Stap 2 van 5

Haal ze van de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.

Stap 3 van 5

Meng al roerend het braadjus met de room, de pickles en breng op smaak met peper en zout.

Stap 4 van 5

Verdeel de ingedikte saus over de koteletten en werk af met de peterselie.

Stap 5 van 5

Dien op met versgebakken frietjes en een groene salade.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Koteletten met picklesroomsaus Koteletten met picklesroomsaus
Recept
Campina

Koteletten met picklesroomsaus

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 4
    varkenskoteletjes
  • 125
    ml Campina Zure Room (30% vet)
  • 0,5
    dl kalfsbouillon
  • 3
    eetlepels pickels
  • 2
    eetlepels peterselie (fijngehakt)
  • 50
    g boter
  • peper
  • zout
  1. Bak de koteletten in de hete boter, en kruid ze met peper en zout.

  2. Haal ze van de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.

  3. Meng al roerend het braadjus met de room, de pickles en breng op smaak met peper en zout.

  4. Verdeel de ingedikte saus over de koteletten en werk af met de peterselie.

  5. Dien op met versgebakken frietjes en een groene salade.

Recept
Campina
Spaghetti met gebakken scampi’s en kreeftenroomsaus

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Miniquiches met gekleurde wortelen en curry

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Steak Stroganoff

Hoofdgerecht | 45 minuten