Sluiten
kookmodus
Koteletten met picklesroomsaus
Stap 1 van 5

Bak de koteletten in de hete boter, en kruid ze met peper en zout.

Stap 2 van 5

Haal ze van de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.

Stap 3 van 5

Meng al roerend het braadjus met de room, de pickles en breng op smaak met peper en zout.

Stap 4 van 5

Verdeel de ingedikte saus over de koteletten en werk af met de peterselie.

Stap 5 van 5

Dien op met versgebakken frietjes en een groene salade.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Koteletten met picklesroomsaus Koteletten met picklesroomsaus
Recept
Campina

Koteletten met picklesroomsaus

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 4
    varkenskoteletjes
  • 125
    ml Campina Zure Room (30% vet)
  • 0,5
    dl kalfsbouillon
  • 3
    eetlepels pickels
  • 2
    eetlepels peterselie (fijngehakt)
  • 50
    g boter
  • peper
  • zout
  1. Bak de koteletten in de hete boter, en kruid ze met peper en zout.

  2. Haal ze van de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.

  3. Meng al roerend het braadjus met de room, de pickles en breng op smaak met peper en zout.

  4. Verdeel de ingedikte saus over de koteletten en werk af met de peterselie.

  5. Dien op met versgebakken frietjes en een groene salade.

Recept
Campina
Lamscarré, crème van zoete aardappel en gekonfijte groentjes

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Espuma van verse kaas, rode bieten carpaccio, brunoise van aardbei en appel

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Zeewolf met hoppescheuten en spinazie

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Rosbief met mosterdroom

Hoofdgerecht | 30 minuten