Verhit de olie in een grote pan.
Schroei de rundsreepjes kort dicht. Haal vervolgens de reepjes uit de pan, en zet apart.
Doe de boter in dezelfde pan, en bak daarin de ui.
Voeg de aardappeltjes en het paprikapoeder toe. Roerbak gedurende 4 minuten.
Roer er de champignons, het rode pepertje en de bloem onder. Roerbak gedurende 3 minuten.
Voeg het water, citroensap en Worcestersaus toe en roer regelmatig om.
Voeg de rundsreepjes toe, samen met de Campina Zure Room.
Laat alles een minuutje zachtjes verder garen.
Strooi de peterselie over het gerecht, en dien op.
Verhit de olie in een grote pan.
Schroei de rundsreepjes kort dicht. Haal vervolgens de reepjes uit de pan, en zet apart.
Doe de boter in dezelfde pan, en bak daarin de ui.
Voeg de aardappeltjes en het paprikapoeder toe. Roerbak gedurende 4 minuten.
Roer er de champignons, het rode pepertje en de bloem onder. Roerbak gedurende 3 minuten.
Voeg het water, citroensap en Worcestersaus toe en roer regelmatig om.
Voeg de rundsreepjes toe, samen met de Campina Zure Room.
Laat alles een minuutje zachtjes verder garen.
Strooi de peterselie over het gerecht, en dien op.