Sluiten
kookmodus
Steak Stroganoff
Stap 1 van 9

Verhit de olie in een grote pan.

Stap 2 van 9

Schroei de rundsreepjes kort dicht. Haal vervolgens de reepjes uit de pan, en zet apart.

Stap 3 van 9

Doe de boter in dezelfde pan, en bak daarin de ui.

Stap 4 van 9

Voeg de aardappeltjes en het paprikapoeder toe. Roerbak gedurende 4 minuten.

Stap 5 van 9

Roer er de champignons, het rode pepertje en de bloem onder. Roerbak gedurende 3 minuten.

Stap 6 van 9

Voeg het water, citroensap en Worcestersaus toe en roer regelmatig om.

Stap 7 van 9

Voeg de rundsreepjes toe, samen met de Campina Zure Room.

Stap 8 van 9

Laat alles een minuutje zachtjes verder garen.

Stap 9 van 9

Strooi de peterselie over het gerecht, en dien op.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Steak Stroganoff Steak Stroganoff
Recept
Campina

Steak Stroganoff

Hoofdgerecht
45 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 200
    g aardappelen (gekookt en geschild)
  • 2
    eetlepels olijfolie
  • 400
    g biefstuk (in reepjes gesneden)
  • 25
    g boter
  • 1
    uien (gehakt)
  • 1
    theelepels paprikapoeder
  • 100
    g Parijse champignons (in twee gesneden)
  • 1
    rode chilipeper (gehakt)
  • 1
    eetlepels bloem
  • 20
    cl water
  • 1
    eetlepels citroensap
  • 1
    eetlepels Worcestersaus
  • 1
    eetlepels peterselie (gehakt)
  • 125
    ml Campina Lichte Zure Room (15% vet)
  1. Verhit de olie in een grote pan.

  2. Schroei de rundsreepjes kort dicht. Haal vervolgens de reepjes uit de pan, en zet apart.

  3. Doe de boter in dezelfde pan, en bak daarin de ui.

  4. Voeg de aardappeltjes en het paprikapoeder toe. Roerbak gedurende 4 minuten.

  5. Roer er de champignons, het rode pepertje en de bloem onder. Roerbak gedurende 3 minuten.

  6. Voeg het water, citroensap en Worcestersaus toe en roer regelmatig om.

  7. Voeg de rundsreepjes toe, samen met de Campina Zure Room.

  8. Laat alles een minuutje zachtjes verder garen.

  9. Strooi de peterselie over het gerecht, en dien op.

Recept
Campina
Tartaar met verse hopscheuten

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Hamburgers met peperroomsaus

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Zeebaars in zoutkorst, gegrilde wintergroenten & romige mousselinesaus

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Ravioli met gebakken pastinaak en knolselderij

Hoofdgerecht | 40 minuten