Kook de spaghetti al dente in een grote pot gezouten water, giet af en houd warm.
Leg de scampi's heel kort in een paar centimeter kokend water, giet ze af, pel ze en verwijder het zwarte darmkanaal.
Pel de sjalot en snijd hem fijn.
Doe olijfolie in een kom en fruit hierin de sjalot, samen met de look.
Voeg er de tomaten aan toe, kruid met peper en een snuifje cayennepeper.
Laat 5 minuten sudderen.
Giet de kreeftensoep en de room erbij, roer goed om en laat rustig opwarmen.
Indien gewenst lichtjes zouten.
Bak de scampi's kort af in zeer hete olijfolie.
Doe de warme pasta in een diep bord of een ovenpannetje, overgiet met de saus en werk af met de gebakken scampi's.
Strooi de Parmezaanse kaas over het gerecht en laat even gratineren.
Kook de spaghetti al dente in een grote pot gezouten water, giet af en houd warm.
Leg de scampi's heel kort in een paar centimeter kokend water, giet ze af, pel ze en verwijder het zwarte darmkanaal.
Pel de sjalot en snijd hem fijn.
Doe olijfolie in een kom en fruit hierin de sjalot, samen met de look.
Voeg er de tomaten aan toe, kruid met peper en een snuifje cayennepeper.
Laat 5 minuten sudderen.
Giet de kreeftensoep en de room erbij, roer goed om en laat rustig opwarmen.
Indien gewenst lichtjes zouten.
Bak de scampi's kort af in zeer hete olijfolie.
Doe de warme pasta in een diep bord of een ovenpannetje, overgiet met de saus en werk af met de gebakken scampi's.
Strooi de Parmezaanse kaas over het gerecht en laat even gratineren.