Sluiten
kookmodus
Kalfsvlees met boschampignons in roomsaus
Stap 1 van 6 - Roomsaus

Fruit de ui en de look in olie.

Stap 2 van 6 - Roomsaus

Bak daarin de champignons en blus met de witte wijn.

Stap 3 van 6 - Roomsaus

Voeg de Campina Volle Room toe en de peterselie. Laat even inkoken.

Stap 4 van 6 - Kalfsvlees

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 5 van 6 - Kalfsvlees

Kruid de kalfsmedaillons met peper en zout en bak ze in boter in de pan.

Stap 6 van 6 - Kalfsvlees

Serveer het vlees met de pasta en de champignonsaus.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Kalfsvlees met boschampignons in roomsaus Kalfsvlees met boschampignons in roomsaus
Recept
Campina

Kalfsvlees met boschampignons in roomsaus

Hoofdgerecht
25 minuten | Vlees
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • zout

Roomsaus

  • 1
    uien (gesnipperd)
  • 1
    teentjes knoflook (gesnipperd)
  • 150
    g boschampignons
  • 100
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • scheutje witte wijn
  • 2
    eetlepels peterselie (gehakt)
  • olijfolie

Kalfsvlees

  • 2
    kalfmedaillons
  • 250
    g pasta (naar keuze)
  • klontjes boter
  • peper
Roomsaus
  1. Fruit de ui en de look in olie.

  2. Bak daarin de champignons en blus met de witte wijn.

  3. Voeg de Campina Volle Room toe en de peterselie. Laat even inkoken.

Kalfsvlees
  1. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Kruid de kalfsmedaillons met peper en zout en bak ze in boter in de pan.

  3. Serveer het vlees met de pasta en de champignonsaus.

Recept
Campina
Romig vispannetje met handgepelde grijze garnaaltjes

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Speltpasta puttanesca

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Gnocchi met gorgonzola en noten

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Eendenborst met peperroomsaus en gekaramelliseerde appeltjes

Hoofdgerecht | 60 minuten