Zet de grill aan op de hoogste stand.
Was de paprika's, maak ze schoon en snijd ze in vieren.
Leg ze met de schilkant naar boven in de grill en laat ze ca. 7 minuten onder de hete grill roosteren tot de schil zwart begint te worden.
Haal de paprika uit de grill en hou de oven warm op 200°C.
Bak de spekreepjes en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Hak de Italiaanse kruiden fijn en verkruimel de geitenkaas.
Klop in een kom de eieren en de room los.
Vet de taartvorm in en bestuif het aanrecht met bloem.
Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een grote ronde lap die ca. 3 cm groter is dan de taartvorm.
Bekleed de vorm met het bladerdeeg.
Druk dit aan de randen goed aan. Verdeel het room-eiermengsel.
Ontvel de paprika's en snijd in dunne reepjes. Verdeel deze samen met de spekreepjes, de kruiden en de geitenkaas over het kaasmengsel.
Sprenkel de olie erover en bestrooi het met peper.
Zet de taart in het midden van de oven en bak hem ong. 40 minuten goudbruin.
Taartvorm
Quiche
Zet de grill aan op de hoogste stand.
Was de paprika's, maak ze schoon en snijd ze in vieren.
Leg ze met de schilkant naar boven in de grill en laat ze ca. 7 minuten onder de hete grill roosteren tot de schil zwart begint te worden.
Haal de paprika uit de grill en hou de oven warm op 200°C.
Bak de spekreepjes en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Hak de Italiaanse kruiden fijn en verkruimel de geitenkaas.
Klop in een kom de eieren en de room los.
Vet de taartvorm in en bestuif het aanrecht met bloem.
Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een grote ronde lap die ca. 3 cm groter is dan de taartvorm.
Bekleed de vorm met het bladerdeeg.
Druk dit aan de randen goed aan. Verdeel het room-eiermengsel.
Ontvel de paprika's en snijd in dunne reepjes. Verdeel deze samen met de spekreepjes, de kruiden en de geitenkaas over het kaasmengsel.
Sprenkel de olie erover en bestrooi het met peper.
Zet de taart in het midden van de oven en bak hem ong. 40 minuten goudbruin.
Taartvorm