Verwarm de oven voor op 190°C.
Borstel de champignons.
Zet een pan op het vuur en laat de boter hierin smelten.
Bak de champignons gedurende 5 minuten.
Hou het kookvocht bij en zet opzij.
Verwarm een andere pan en bak er de fijngesnipperde sjalotten en knoflook in.
Voeg zout en peper toe.
Snijd de hesp in fijne reepjes en voeg toe.
Knip de peterselie boven de pan en laat mee opwarmen.
Voeg meteen ook de Campina Room toe en meng.
Neem een ovenschotel.
Doe er de champignons in, het kookvocht en voeg er het mengsel uit de pan aan toe.
Werk af met parmezaan.
Zet de schotel in de oven en laat 10 minuten gratineren.
Tip: Serveer met een mooi stukje varkensvlees of met gebraad.
Verwarm de oven voor op 190°C.
Borstel de champignons.
Zet een pan op het vuur en laat de boter hierin smelten.
Bak de champignons gedurende 5 minuten.
Hou het kookvocht bij en zet opzij.
Verwarm een andere pan en bak er de fijngesnipperde sjalotten en knoflook in.
Voeg zout en peper toe.
Snijd de hesp in fijne reepjes en voeg toe.
Knip de peterselie boven de pan en laat mee opwarmen.
Voeg meteen ook de Campina Room toe en meng.
Neem een ovenschotel.
Doe er de champignons in, het kookvocht en voeg er het mengsel uit de pan aan toe.
Werk af met parmezaan.
Zet de schotel in de oven en laat 10 minuten gratineren.
Tip: Serveer met een mooi stukje varkensvlees of met gebraad.