Sluiten
kookmodus
Varkenskoteletjes met mosterd
Stap 1 van 5

Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2 van 5

Kruid de koteletjes met peper en zout en smeer ze in met de mosterd.

Stap 3 van 5

Schik ze in een vuurvaste schotel en overgiet ze met de room en voeg de blaadjes dragon toe.

Stap 4 van 5

Laat gedurende 35 minuten bakken in de oven.

Stap 5 van 5

Dien de koteletjes op met kleine gebakken aardappeltjes.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Varkenskoteletjes met mosterd Varkenskoteletjes met mosterd
Recept
Campina

Varkenskoteletjes met mosterd

Hoofdgerecht
25 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    varkenskoteletjes
  • 20
    cl Campina Lichte Room (20% vet)
  • 2
    eetlepels mosterd (sterke)
  • 1
    theelepels dragon (verse, fijngehakte)
  • peper
  • zout
  • aardappelen (gebakken)
  • 2
    blaadjes dragon (vers)
In de oven: 35 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Kruid de koteletjes met peper en zout en smeer ze in met de mosterd.

  3. Schik ze in een vuurvaste schotel en overgiet ze met de room en voeg de blaadjes dragon toe.

  4. Laat gedurende 35 minuten bakken in de oven.

  5. Dien de koteletjes op met kleine gebakken aardappeltjes.

Recept
Campina
Pastasalade met rundslapjes, wasabi- roomdressing, komkommer en munt

Hoofdgerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Kipfilet met bearnaisesaus en boontjes

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Quiche met spinazie en feta

Hoofdgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Vispannetje met prei en plattekaas

Hoofdgerecht | 10 minuten