Verwarm de oven voor op 200° C.
Klop de room licht op (moet nog een beetje vloeibaar zijn).
Schep onder de room de gesnipperde basilicum.
Schik de aubergine in de schaal. Schep er enkele lepels van de basilicumroom over.
Schik er enkele lasagnavellen op.
Schik de schijven courgette en de reepjes gele paprika op de lasagnevellen.
Bedek opnieuw met enkele lasagnevellen.
Schik daar de tomaat en de mozzarella op.
Bedek met enkele vellen.
Schik daar de uiringen op,
Schep er nog enkele lepels basilicumroom over en werk af met gratinkaas.
Plaats gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Verwarm de oven voor op 200° C.
Klop de room licht op (moet nog een beetje vloeibaar zijn).
Schep onder de room de gesnipperde basilicum.
Schik de aubergine in de schaal. Schep er enkele lepels van de basilicumroom over.
Schik er enkele lasagnavellen op.
Schik de schijven courgette en de reepjes gele paprika op de lasagnevellen.
Bedek opnieuw met enkele lasagnevellen.
Schik daar de tomaat en de mozzarella op.
Bedek met enkele vellen.
Schik daar de uiringen op,
Schep er nog enkele lepels basilicumroom over en werk af met gratinkaas.
Plaats gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven.