Sluiten
kookmodus
Groentelasagne met basilicumroom
Stap 1 van 12

Verwarm de oven voor op 200° C.

Stap 2 van 12

Klop de room licht op (moet nog een beetje vloeibaar zijn).

Stap 3 van 12

Schep onder de room de gesnipperde basilicum.

Stap 4 van 12

Schik de aubergine in de schaal. Schep er enkele lepels van de basilicumroom over.

Stap 5 van 12

Schik er enkele lasagnavellen op.

Stap 6 van 12

Schik de schijven courgette en de reepjes gele paprika op de lasagnevellen.

Stap 7 van 12

Bedek opnieuw met enkele lasagnevellen.

Stap 8 van 12

Schik daar de tomaat en de mozzarella op.

Stap 9 van 12

Bedek met enkele vellen.

Stap 10 van 12

Schik daar de uiringen op,

Stap 11 van 12

Schep er nog enkele lepels basilicumroom over en werk af met gratinkaas.

Stap 12 van 12

Plaats gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Groentelasagne met basilicumroom Groentelasagne met basilicumroom
Recept
Campina

Groentelasagne met basilicumroom

Hoofdgerecht
40 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 8
    vellen lasagne
  • 1
    aubergines (in schijven gesneden)
  • 1
    courgettes (in schijven gesneden)
  • 2
    tomaten (rijp, in schijven gesneden)
  • 1
    gele paprika (in reepjes gesneden)
  • 1
    uien (in ringen gesneden)
  • 150
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • handjes basilicum (fijngesnipperd)
  • 1
    bolletjes mozarella
  • gratinkaas
In de oven: 25 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. Klop de room licht op (moet nog een beetje vloeibaar zijn).

  3. Schep onder de room de gesnipperde basilicum.

  4. Schik de aubergine in de schaal. Schep er enkele lepels van de basilicumroom over.

  5. Schik er enkele lasagnavellen op.

  6. Schik de schijven courgette en de reepjes gele paprika op de lasagnevellen.

  7. Bedek opnieuw met enkele lasagnevellen.

  8. Schik daar de tomaat en de mozzarella op.

  9. Bedek met enkele vellen.

  10. Schik daar de uiringen op,

  11. Schep er nog enkele lepels basilicumroom over en werk af met gratinkaas.

  12. Plaats gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Recept
Campina
Struisvogelbiefstuk met roomsaus

Hoofdgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Beef Wellington

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Romige moussaka gratiné

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Roulade van gevogelte, met paprika, en lichte risotto

Hoofdgerecht | 45 minuten