Verhit de olijfolie in een diepe pan.
Doe de ui erbij en bak glazig.
Voeg dan de tomatenblokjes en de knoflook toe. Laat 10 minuten sudderen.
Meng het gehakt met het ei, het paneermeel en de cayennepeper naar smaak.
Rol balletjes zo groot als een golfballetje en laat ze 15 minuten garen in de saus.
Haal de balletjes uit de saus. Leg ze in een ovenschaal.
Werk de saus verder af met de Campina Volle Room en de fijngesneden basilicum.
Giet de saus over de balletjes. Verdeel de mozzarella over de ovenschaal en zet even onder de ovengrill tot de kaas licht gesmolten is.
Serveer meteen.
Verhit de olijfolie in een diepe pan.
Doe de ui erbij en bak glazig.
Voeg dan de tomatenblokjes en de knoflook toe. Laat 10 minuten sudderen.
Meng het gehakt met het ei, het paneermeel en de cayennepeper naar smaak.
Rol balletjes zo groot als een golfballetje en laat ze 15 minuten garen in de saus.
Haal de balletjes uit de saus. Leg ze in een ovenschaal.
Werk de saus verder af met de Campina Volle Room en de fijngesneden basilicum.
Giet de saus over de balletjes. Verdeel de mozzarella over de ovenschaal en zet even onder de ovengrill tot de kaas licht gesmolten is.
Serveer meteen.