Snijd het brood overlangs door in drie.
Besmeer het onderste stuk met de helft van de olijventapenade.
Beleg met de helft van de rosbief en bestrooi met de parmezaanse kaas, peper en zout.
Besmeer met de helft van de tapenade van zongedroogde tomaten.
Leg hierop het middelste stuk brood en herhaal nogmaals hetzelfde.
Breng de slagroom op smaak met een beetje peper en zout en klop half stijf.
Voeg het sap van de halve limoen en de verse kaas toe en meng voorzichtig met een spatel.
Snijd het brood overlangs door in drie.
Besmeer het onderste stuk met de helft van de olijventapenade.
Beleg met de helft van de rosbief en bestrooi met de parmezaanse kaas, peper en zout.
Besmeer met de helft van de tapenade van zongedroogde tomaten.
Leg hierop het middelste stuk brood en herhaal nogmaals hetzelfde.
Breng de slagroom op smaak met een beetje peper en zout en klop half stijf.
Voeg het sap van de halve limoen en de verse kaas toe en meng voorzichtig met een spatel.