Sluiten
kookmodus
Verrassingsbrood
Stap 1 van 7

Snijd het brood overlangs door in drie.

Stap 2 van 7

Besmeer het onderste stuk met de helft van de olijventapenade.

Stap 3 van 7

Beleg met de helft van de rosbief en bestrooi met de parmezaanse kaas, peper en zout.

Stap 4 van 7

Besmeer met de helft van de tapenade van zongedroogde tomaten.

Stap 5 van 7

Leg hierop het middelste stuk brood en herhaal nogmaals hetzelfde.

Stap 6 van 7

Breng de slagroom op smaak met een beetje peper en zout en klop half stijf.

Stap 7 van 7

Voeg het sap van de halve limoen en de verse kaas toe en meng voorzichtig met een spatel.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Verrassingsbrood Verrassingsbrood
Recept
Campina

Verrassingsbrood

Hoofdgerecht
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    tarwebrood
  • 150
    g olijventapenade
  • 200
    g rosbief
  • 4
    eetlepels parmezaan
  • 150
    g tomatentapenade (van zongedroogde tomaten)
  • 1
    limoenen (geperst)
  • 2
    eetlepels Campina Magere Verse Kaas
  • 750
    ml Campina Slagroom (40% vet)
  • peper
  • zout
  1. Snijd het brood overlangs door in drie.

  2. Besmeer het onderste stuk met de helft van de olijventapenade.

  3. Beleg met de helft van de rosbief en bestrooi met de parmezaanse kaas, peper en zout.

  4. Besmeer met de helft van de tapenade van zongedroogde tomaten.

  5. Leg hierop het middelste stuk brood en herhaal nogmaals hetzelfde.

  6. Breng de slagroom op smaak met een beetje peper en zout en klop half stijf.

  7. Voeg het sap van de halve limoen en de verse kaas toe en meng voorzichtig met een spatel.

Recept
Campina
Groentelasagne

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Steak Stroganoff

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Lamsballetjes met tomatenroomsaus en aardappelpuree

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Spruitjes met geroosterde amandelen en koriander

Hoofdgerecht | 20 minuten