Hak de munt en koriander.
Meng de kruiden met het gehakt, de verkruimelde beschuit en het ei. Kruid bij met peper en zout.
Kneed tot een gehaktbrood en bak langs buiten aan in een pan met boter.
Zet het gehaktbrood dan op een bakplaat, en bak 25 minuten in een oven van 170°.
Halveer de frambozen en snij de rode biet in blokjes.
Meng ondertussen de plattekaas met halve frambozen en blokjes rode biet.
Snij plakjes van het gegaarde gehaktbrood en serveer met een schep plattekaas ernaast.
Hak de munt en koriander.
Meng de kruiden met het gehakt, de verkruimelde beschuit en het ei. Kruid bij met peper en zout.
Kneed tot een gehaktbrood en bak langs buiten aan in een pan met boter.
Zet het gehaktbrood dan op een bakplaat, en bak 25 minuten in een oven van 170°.
Halveer de frambozen en snij de rode biet in blokjes.
Meng ondertussen de plattekaas met halve frambozen en blokjes rode biet.
Snij plakjes van het gegaarde gehaktbrood en serveer met een schep plattekaas ernaast.