Sluiten
kookmodus
Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen
Stap 1 van 7

Hak de munt en koriander.

Stap 2 van 7

Meng de kruiden met het gehakt, de verkruimelde  beschuit en het ei. Kruid bij met peper en zout.

Stap 3 van 7

Kneed tot een gehaktbrood en bak langs buiten aan in  een pan met boter.

Stap 4 van 7

Zet het gehaktbrood dan op een bakplaat, en bak 25 minuten in een oven van 170°.

Stap 5 van 7

Halveer de frambozen en snij de rode biet in blokjes.

Stap 6 van 7

Meng ondertussen de plattekaas met halve frambozen en  blokjes rode biet.

Stap 7 van 7

Snij plakjes van het gegaarde gehaktbrood en serveer  met een schep plattekaas ernaast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen
Recept
Campina

Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen

Hoofdgerecht
25 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 2
    rode bieten (voorgekookt)
  • 1
    kg gemeng gehakt
  • 250
    g Campina Volle Plattekaas
  • 150
    g frambozen
  • 10
    takjes koriander
  • 10
    blaadjes munt
  • 125
    g beschuit
  • 1
    eetlepels boter
  • 1
    eieren
  • peper
  • zout
In de oven: 25 minuten
  1. Hak de munt en koriander.

  2. Meng de kruiden met het gehakt, de verkruimelde  beschuit en het ei. Kruid bij met peper en zout.

  3. Kneed tot een gehaktbrood en bak langs buiten aan in  een pan met boter.

  4. Zet het gehaktbrood dan op een bakplaat, en bak 25 minuten in een oven van 170°.

  5. Halveer de frambozen en snij de rode biet in blokjes.

  6. Meng ondertussen de plattekaas met halve frambozen en  blokjes rode biet.

  7. Snij plakjes van het gegaarde gehaktbrood en serveer  met een schep plattekaas ernaast.

Recept
Campina
Mini-brochettes met roomsaus en verse ratatouille

Hoofdgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Vol au vent met parelhoen

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Groentelasagne

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Geroosterde kwartels met bearnaiseroomsaus en erwtenmousse

Hoofdgerecht | 60 minuten