Sluiten
kookmodus
Scampi met curry
Stap 1 van 5

Bak de ui glazig met de olijfolie en de look in een grote braadpan.

Stap 2 van 5

Voeg de scampi’s toe en laat gedurende 5 minuten bakken.

Stap 3 van 5

Voeg de room, geraspte gember en curry toe. Bestrooi met zout.

Stap 4 van 5

Dek de pan af en laat gedurende 15 minuten sudderen op een zacht vuurtje.

Stap 5 van 5

Serveer met rijst.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Scampi met curry Scampi met curry
Recept
Campina

Scampi met curry

Hoofdgerecht
10 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 32
    scampi (rauw)
  • 20
    cl Campina Lichte Room (20% vet)
  • 2
    uien
  • 2
    teentjes knoflook
  • 1
    gember (klein stukje)
  • 2
    theelepels curry
  • 3
    eetlepels olijfolie
  • rijst
  • zout
Op het vuur: 15 minuten
  1. Bak de ui glazig met de olijfolie en de look in een grote braadpan.

  2. Voeg de scampi’s toe en laat gedurende 5 minuten bakken.

  3. Voeg de room, geraspte gember en curry toe. Bestrooi met zout.

  4. Dek de pan af en laat gedurende 15 minuten sudderen op een zacht vuurtje.

  5. Serveer met rijst.

Recept
Campina
Struisvogelbiefstuk met roomsaus

Hoofdgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Varkenshaasjes met gorgonzolasaus

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Penne arrabiata

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Cannelloni met shiitake, chorizo en lichte roomsaus met salie

Hoofdgerecht | 20 minuten