Verhit de olijfolie en bak de gesnipperde ui tot hij glazig is. Voeg de look en kappertjes toe en laat even bakken.
Voeg de tomatenblokjes, het citroensap en de suiker toe.
Kruid af naar smaak met peper en zout.
Laat alles een twintigtal minuutjes koken tot je een dikke saus krijgt.
Voeg nadien de room en citroentijm toe en roer.
Verhit de boter, bak de kabeljauwfilets en kruid ze met peper en zout.
Serveer de vis met de saus en eventueel een puree van groenten.
Verhit de olijfolie en bak de gesnipperde ui tot hij glazig is. Voeg de look en kappertjes toe en laat even bakken.
Voeg de tomatenblokjes, het citroensap en de suiker toe.
Kruid af naar smaak met peper en zout.
Laat alles een twintigtal minuutjes koken tot je een dikke saus krijgt.
Voeg nadien de room en citroentijm toe en roer.
Verhit de boter, bak de kabeljauwfilets en kruid ze met peper en zout.
Serveer de vis met de saus en eventueel een puree van groenten.
Hoofdgerecht | 45 minuten
Hoofdgerecht | 40 minuten
Hoofdgerecht | 5 minuten
Hoofdgerecht | 75 minuten