Braad de hazenrug langs beide kanten kort bruin.
Maak met twee lepels de filets los, bestrooi ze met peper en zout en hou ze apart.
Was de veenbessen en stoof ze daarna klaar met de suiker.
Was de knolselder en de aardappelen en snijd ze in grote stukken.
Kook ze samen gaar en maak er puree van, samen met een vleugje room en wat peper en zout.
Verwarm de poivradesaus op een zacht vuur.
Bak de hazenfilet kort op een goed vuur langs beide kanten.
Neem uit de pan en hou warm.
Doe bij het aanbaksel de overige room en laat indikken.
Afwerken met de mosterd.
Versnijd het vlees en schik op een bord.
Versier met de veenbessen en selderpuree.
Werk decoratief af met de twee sausen.
Braad de hazenrug langs beide kanten kort bruin.
Maak met twee lepels de filets los, bestrooi ze met peper en zout en hou ze apart.
Was de veenbessen en stoof ze daarna klaar met de suiker.
Was de knolselder en de aardappelen en snijd ze in grote stukken.
Kook ze samen gaar en maak er puree van, samen met een vleugje room en wat peper en zout.
Verwarm de poivradesaus op een zacht vuur.
Bak de hazenfilet kort op een goed vuur langs beide kanten.
Neem uit de pan en hou warm.
Doe bij het aanbaksel de overige room en laat indikken.
Afwerken met de mosterd.
Versnijd het vlees en schik op een bord.
Versier met de veenbessen en selderpuree.
Werk decoratief af met de twee sausen.