Sluiten
kookmodus
Mini-brochettes met roomsaus en verse ratatouille
Stap 1 van 11

Snij de champignons en 1 paprika in dikke plakken en hou ze apart.

Stap 2 van 11

Pel de tomaten en snijd de rest van de groenten in kleine stukjes.

Stap 3 van 11

Snijd de ajuin in fijne plakjes, en fruit deze samen met de geperste look in hete olijfolie.

Stap 4 van 11

Voeg na enkele minuten de groenten toe.

Stap 5 van 11

Laat deze 10 minuten stoven zonder deksel.

Stap 6 van 11

Breng op smaak met peper en zout.

Stap 7 van 11

Snijd de basilicum in stukjes en doe deze samen met de room bij de groenten.

Stap 8 van 11

Maak kleine brochettes met stukjes vlees, en de plakken champignons en paprika.

Stap 9 van 11

Schroei deze dicht op een hete pan of grillpan.

Stap 10 van 11

Doe de warme saus op bordjes, en leg er een brochette boven.

Stap 11 van 11

Extra tip: Wilde rijst smaakt hier fantastisch bij!

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Mini-brochettes met roomsaus en verse ratatouille Mini-brochettes met roomsaus en verse ratatouille
Recept
Campina

Mini-brochettes met roomsaus en verse ratatouille

Hoofdgerecht
10 minuten | Vlees
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 500
    g biefstuk
  • 500
    g biefstuk
  • 250
    ml Campina Lichte Room (20% vet)
  • olijfolie
  • 1
    aubergines
  • 1
    uien
  • 1
    courgettes
  • 2
    tomaten
  • 2
    rode paprika
  • champignons
  • 2
    teentjes knoflook
  • basilicum
Op het vuur: 10 minuten
  1. Snij de champignons en 1 paprika in dikke plakken en hou ze apart.

  2. Pel de tomaten en snijd de rest van de groenten in kleine stukjes.

  3. Snijd de ajuin in fijne plakjes, en fruit deze samen met de geperste look in hete olijfolie.

  4. Voeg na enkele minuten de groenten toe.

  5. Laat deze 10 minuten stoven zonder deksel.

  6. Breng op smaak met peper en zout.

  7. Snijd de basilicum in stukjes en doe deze samen met de room bij de groenten.

  8. Maak kleine brochettes met stukjes vlees, en de plakken champignons en paprika.

  9. Schroei deze dicht op een hete pan of grillpan.

  10. Doe de warme saus op bordjes, en leg er een brochette boven.

  11. Extra tip: Wilde rijst smaakt hier fantastisch bij!

Recept
Campina
Groentelasagne

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Gratin Provençal

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Rosbief met mosterdroom

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Hazenrug met peperroomsaus en knolselderpuree

Hoofdgerecht | 45 minuten