Verbrokkel de roquefort in een sauspan, giet er de Campina Lichte Room bij en laat even inkoken.
Voeg een scheutje cognac toe en kruid met cayennepeper. Kruid met peper en zout.
Kook de krielaardappeltjes gaar.
Snij het rundsvlees in blokjes, kruid met peper en zout, prik ze op een prikker en bak gaar in boter in een pan. Bak ook de gekookte krielaardappeltjes in boter in een pan.
Serveer het vlees met de saus, vergezeld van een frisse salade en gebakken krielaardappeltjes.
Serveer het vlees met de saus, vergezeld van een frisse salade en gebakken krielaardappeltjes.
Saus
Rundsbrochette en frisse sla
Verbrokkel de roquefort in een sauspan, giet er de Campina Lichte Room bij en laat even inkoken.
Voeg een scheutje cognac toe en kruid met cayennepeper. Kruid met peper en zout.
Kook de krielaardappeltjes gaar.
Snij het rundsvlees in blokjes, kruid met peper en zout, prik ze op een prikker en bak gaar in boter in een pan. Bak ook de gekookte krielaardappeltjes in boter in een pan.
Serveer het vlees met de saus, vergezeld van een frisse salade en gebakken krielaardappeltjes.
Serveer het vlees met de saus, vergezeld van een frisse salade en gebakken krielaardappeltjes.
Hoofdgerecht | 45 minuten
Hoofdgerecht | 45 minuten
Hoofdgerecht | 60 minuten
Hoofdgerecht | 20 minuten