Sluiten
kookmodus
Rundsbrochette met roquefortsaus en frisse sla
Stap 1 van 6 - Saus

Verbrokkel de roquefort in een sauspan, giet er de Campina Lichte Room bij en laat even inkoken.

Stap 2 van 6 - Saus

Voeg een scheutje cognac toe en kruid met cayennepeper. Kruid met peper en zout.

Stap 3 van 6 - Rundsbrochette en frisse sla

Kook de krielaardappeltjes gaar.

Stap 4 van 6 - Rundsbrochette en frisse sla

Snij het rundsvlees in blokjes, kruid met peper en zout, prik ze op een prikker en bak gaar in boter in een pan. Bak ook de gekookte krielaardappeltjes in boter in een pan.

Stap 5 van 6 - Rundsbrochette en frisse sla

Serveer het vlees met de saus, vergezeld van een frisse salade en gebakken krielaardappeltjes.

Stap 6 van 6 - Rundsbrochette en frisse sla

Serveer het vlees met de saus, vergezeld van een frisse salade en gebakken krielaardappeltjes.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Rundsbrochette met roquefortsaus en frisse sla Rundsbrochette met roquefortsaus en frisse sla
Recept
Campina

Rundsbrochette met roquefortsaus en frisse sla

Hoofdgerecht
30 minuten | Vlees
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

Saus

  • 100
    g roquefort
  • 100
    ml Campina Lichte Room (20% vet)
  • scheutje cognac
  • snuifje cayennepeper

Rundsbrochette en frisse sla

  • 300
    g rundvlees
  • klontjes boter
  • peper
  • zout
  • 25
    g sla (gemengd)
Saus
  1. Verbrokkel de roquefort in een sauspan, giet er de Campina Lichte Room bij en laat even inkoken.

  2. Voeg een scheutje cognac toe en kruid met cayennepeper. Kruid met peper en zout.

Rundsbrochette en frisse sla
  1. Kook de krielaardappeltjes gaar.

  2. Snij het rundsvlees in blokjes, kruid met peper en zout, prik ze op een prikker en bak gaar in boter in een pan. Bak ook de gekookte krielaardappeltjes in boter in een pan.

  3. Serveer het vlees met de saus, vergezeld van een frisse salade en gebakken krielaardappeltjes.

  4. Serveer het vlees met de saus, vergezeld van een frisse salade en gebakken krielaardappeltjes.

Recept
Campina
Gebakken coquille met schorseneren, pastinaak en een jus van truffel

Hoofdgerecht | 75 minuten

Recept
Campina
Parelhoenfilet met karnemelkpuree

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Picanha met rozemarijn, ovengroenten en roomsaus

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Pasta met romige walnootpesto

Hoofdgerecht | 15 minuten