Snijd de kipfilets in reepjes en kruid ze met peper en zout.
Bak ze lichtbruin in zeer warme olijfolie en houd warm.
Snijd de ham in reepjes en houd wat snippers apart.
Halveer de olijven en snijd ook de tomaten in fijne reepjes.
Was de courgette, snijd deze in schijfjes, kruid ze met peper, zout en provençaalsekruiden en bak ze kort af.
Kook de pasta in gezouten water en houd warm.
Maak nu de dressing.
Warm de olie op, samen met de mosterd en de witte wijn.
Laat even koken, voeg de room toe en laat deze indikken.
Werk af met de basilicum.
Meng de pasta, de kipreepjes, de ham, de tomaten, de olijven en de courgettes onder elkaar en giet er de warme saus over.
Serveer met wat krullen Parmezaanse kaas en de snippers ham.
Snijd de kipfilets in reepjes en kruid ze met peper en zout.
Bak ze lichtbruin in zeer warme olijfolie en houd warm.
Snijd de ham in reepjes en houd wat snippers apart.
Halveer de olijven en snijd ook de tomaten in fijne reepjes.
Was de courgette, snijd deze in schijfjes, kruid ze met peper, zout en provençaalsekruiden en bak ze kort af.
Kook de pasta in gezouten water en houd warm.
Maak nu de dressing.
Warm de olie op, samen met de mosterd en de witte wijn.
Laat even koken, voeg de room toe en laat deze indikken.
Werk af met de basilicum.
Meng de pasta, de kipreepjes, de ham, de tomaten, de olijven en de courgettes onder elkaar en giet er de warme saus over.
Serveer met wat krullen Parmezaanse kaas en de snippers ham.
Hoofdgerecht | 25 minuten
Hoofdgerecht | 45 minuten
Hoofdgerecht | 15 minuten
Hoofdgerecht | 5 minuten