Sluiten
kookmodus
Pasta met romige walnootpesto
Stap 1 van 6

Mix de walnoten met de basilicum, rucola, look, geraspte parmezaan en olijfolie tot pesto.

Stap 2 van 6

Kruid met peper en zout en voeg de room toe.

Stap 3 van 6

Kook de pasta al dente, giet af en laat even uitlekken.

Stap 4 van 6

Giet de room in een grote pan en voeg geleidelijk de pesto toe.

Stap 5 van 6

Laat opwarmen en meng de pasta onder de pesto.

Stap 6 van 6

Serveer met extra rucola en geraspte parmezaan.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pasta met romige walnootpesto Pasta met romige walnootpesto
Recept
Campina

Pasta met romige walnootpesto

Hoofdgerecht
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 500
    g tagliatelle
  • 50
    g walnoten
  • 50
    cl Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 50
    g parmezaansnippers
  • 1
    teentjes look (geraspt)
  • 0,5
    bosjes basilicum (gehakte)
  • 0,5
    bosjes rucola (gehakte)
  • 100
    ml olijfolie
  • peper
  • zout
  1. Mix de walnoten met de basilicum, rucola, look, geraspte parmezaan en olijfolie tot pesto.

  2. Kruid met peper en zout en voeg de room toe.

  3. Kook de pasta al dente, giet af en laat even uitlekken.

  4. Giet de room in een grote pan en voeg geleidelijk de pesto toe.

  5. Laat opwarmen en meng de pasta onder de pesto.

  6. Serveer met extra rucola en geraspte parmezaan.

Recept
Campina
Gebakken coquille met schorseneren, pastinaak en een jus van truffel

Hoofdgerecht | 75 minuten

Recept
Campina
Pistoletkommetjes met eiersalade en verse peterselie

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Groentelasagne met basilicumroom

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Waterzooi met Belgische wintergroenten

Hoofdgerecht | 45 minuten