Was de courgettes en snijd ze in de lengte in dunne plakjes.
Breng water aan de kook en voeg een snufje zout toe.
Kook de courgetteplakjes 1 minuut in kokend water.
Haal ze meteen uit de kookpot en koel af met koud water.
Laat de courgette uitdrogen op een velletje keukenrol.
Was de bieslook en snijd fijn.
Neem een kom en doe er de room in. Zet 10 minuten in de diepvries.
Neem een andere kom en doe er het krabvlees in.
Voeg er het limoensap, olijfolie en bieslook aan toe.
Kruid af met peper, zout en chilipoeder.
Klop de koude room op en voeg voorzichtig bij de krab.
Neem de courgetteplakjes, vul ze met het krabmengsel en rol voorzichtig dicht.
Werk af met fijne stukjes radijs en bieslook.
Extra: keukenrol, mixer met kloppers
Was de courgettes en snijd ze in de lengte in dunne plakjes.
Breng water aan de kook en voeg een snufje zout toe.
Kook de courgetteplakjes 1 minuut in kokend water.
Haal ze meteen uit de kookpot en koel af met koud water.
Laat de courgette uitdrogen op een velletje keukenrol.
Was de bieslook en snijd fijn.
Neem een kom en doe er de room in. Zet 10 minuten in de diepvries.
Neem een andere kom en doe er het krabvlees in.
Voeg er het limoensap, olijfolie en bieslook aan toe.
Kruid af met peper, zout en chilipoeder.
Klop de koude room op en voeg voorzichtig bij de krab.
Neem de courgetteplakjes, vul ze met het krabmengsel en rol voorzichtig dicht.
Werk af met fijne stukjes radijs en bieslook.
Extra: keukenrol, mixer met kloppers